PDA

View Full Version : System Lag with pipe networks



zyrom
2010-06-29, 09:23 PM
We are using civil 3d 2011 with a windows 7 OS and this problem is happening on all of our systems. We did not have this problem with 2010 just after we upgraded to 2011
quick system specs
6 gigs of ram
Quad core HP
ati fire pro v5700

Has anyone out there ran into problems loading (stuck regening for say 5 minutes) a drawing after you data shortcut pipe networks into the drawing? We have taken the network out of the equation already. The problem appears to be something with the software.

Thanks for any info that can lead to a resolution.

Craig

civil3Dguide
2010-07-08, 02:20 AM
Try doing a secondary install, directions here (http://appliedtg.wordpress.com/category/secondary-installers/), you will have to scroll to the bottom of the page before you find the instructions for Civil 3D 2011. Not sure if this will help, but it might.