PDA

View Full Version : Symbol Library Dialog Box?



ironwood1957
2005-01-10, 08:40 PM
We have acad2002. I have started a menu driven symbol library and would like to edit the dialog box that opens......ie. shows only 4 slides instead of 20....or can I create my own dialog box using vba.....what do I have to change in the following macro to call up a different dialog?

[sample]$i=sample.sample$i=*

Mike.Perry
2005-01-11, 12:09 AM
Hi

Give the following couple of links a try -

Image Menu using DCL (http://theswamp.org/phpBB2/viewtopic.php?t=3263)

Image Menu Size? (http://theswamp.org/phpBB2/viewtopic.php?t=3081)

Have a good one, Mike

ironwood1957
2005-01-12, 10:54 PM
Thanks Mike, found everything I needed:)