PDA

View Full Version : Pen settings are gone!



rflores.73491
2005-01-17, 05:52 PM
I created pen settings in the Plot Style Manager. When I tried to plot and select the named pen settings. It was gone from the Plot Styles Table (Pen Assignment) in the Plot Device window of plotting. I am using AutoCad 2004. I create another "tester" setting to see if that "test" would show up in the window to select my pen settings, but no luck. Any feed back on this one?

Mike.Perry
2005-01-17, 05:54 PM
Hi

Please note I've *moved* this thread from the AutoCAD Customization (http://forums.augi.com/forumdisplay.php?f=118) Forum to this one as I feel this particular Forum is a more appropriate place for such a topic.

Thanks, Mike

Forum Moderator

Mike.Perry
2005-01-17, 06:00 PM
Hi

Have a browse of the following threads (especially take note of any links within) -

Plotting & pen assignments (http://forums.augi.com/showthread.php?t=6259)

Complete ignorance of STB's (http://forums.augi.com/showthread.php?t=12106)

Have a good one, Mike

BrenBren
2005-01-17, 06:05 PM
Under options on the plot and publish tab, there should be a space top specify whether you are using CTB's or STB's. Make sure you are using the right one.




I created pen settings in the Plot Style Manager. When I tried to plot and select the named pen settings. It was gone from the Plot Styles Table (Pen Assignment) in the Plot Device window of plotting. I am using AutoCad 2004. I create another "tester" setting to see if that "test" would show up in the window to select my pen settings, but no luck. Any feed back on this one?