Results 1 to 3 of 3

Thread: RevitCity

  1. #1
    All AUGI, all the time
    Join Date
    2008-03
    Location
    PARIS
    Posts
    596
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default RevitCity

    Bonsoir,

    Bah zut, le site de RevitCity ne fonctionne plus.
    il s'est transformé en piercedmedia.

    avez vous des retour d'info ?
    changement d'hébergement ?

  2. #2
    100 Club jeanpaul.remacle's Avatar
    Join Date
    2001-08
    Location
    Belgique
    Posts
    164
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: RevitCity

    Apparement il vont changer de serveur:

    "2009-07-02
    We're in the process of setting up a new server over the next couple of days. Please bear with us if you notice glitches as we make the tranistion over to some faster hardware. "

    Cela semble fonctionner à nouveau.

    http://www.revitcity.com/index.php
    --
    Jean-Paul Remacle.
    (AutoCAD Revit Architecture Suite 2009(x64) à cause de ce bug http://revitauquotidien.blogspot.com...presentee.html
    2013(x64) - Vista (x64)
    http://revitauquotidien.blogspot.com/

  3. #3
    All AUGI, all the time
    Join Date
    2008-03
    Location
    PARIS
    Posts
    596
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: RevitCity

    Le trasfère doit être fini car cela marche maintenant
    Génial,

    Merci.

Similar Threads

  1. Revitcity broken???
    By gordons.68934 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 2
    Last Post: 2010-03-02, 11:29 PM
  2. RevitCity
    By atelierba in forum Revit Architecture - Familles
    Replies: 3
    Last Post: 2006-12-13, 07:00 PM
  3. revitcity
    By hj in forum Revit Architecture - General
    Replies: 5
    Last Post: 2004-01-04, 07:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •