Results 1 to 4 of 4

Thread: THERMOSTAT

  1. #1
    Member
    Join Date
    2009-01
    Posts
    15
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default THERMOSTAT

    Anyone have any ideas on how to create a thermostat

    Any help is appreciated,

  2. #2
    All AUGI, all the time mwiggins's Avatar
    Join Date
    2006-09
    Posts
    576
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: THERMOSTAT

    use an electrical switch .... that is what we did.
    Margaret Wiggins
    Revit MEP 2006 and Greater
    Electrical Designer
    Detroit, Michigan
    wigginsm@yahoo.com

  3. #3
    100 Club
    Join Date
    2005-12
    Location
    Greeley, CO
    Posts
    116
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: THERMOSTAT

    We use a generic family.

  4. #4
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2016-01
    Location
    Garden Grove, CA
    Posts
    344
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: THERMOSTAT

    This is kind of out there but we use nurse call devices. Reason being is it is a category that is not used often and since it is a device it allows it to be face based, put on a wall and the symbol shows up correctly. As a pre-caution we have it on its own sub-category for the off change we actually have nurse call devices we can turn off the Thermostats if need be.

Similar Threads

  1. 2013: Show Thermostat Annotation on RCP
    By persaudchris358036 in forum Revit MEP - General
    Replies: 4
    Last Post: 2013-03-08, 11:09 PM
  2. CREATING THERMOSTAT FOR FAMILIES
    By farida in forum Revit MEP - Families
    Replies: 2
    Last Post: 2010-04-27, 03:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •