Results 1 to 5 of 5

Thread: Graphical Column Schedule problem

  1. #1
    Active Member
    Join Date
    2006-10
    Location
    Thunder Bay, Ontario Canada
    Posts
    67
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Graphical Column Schedule problem

    My steel H-piles are not showing up in my graphical column schedule. When i select them in a plan view, i have a warning coming up saying that they are not included within the graphical column schedule because they exceed the view range of the schedule itself, and to adjust the parameters of the schedule, though the schedule clearly shows the levels at which the piles should be shown at, and my top & bottom levels are set to encompass the piles length.

    Has anyone come across this before, and/or am i missing something simple here???

    Thanks for your help!

  2. #2
    All AUGI, all the time
    Join Date
    2008-11
    Location
    Australia
    Posts
    614
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Graphical Column Schedule problem

    are they modelled as a foundation or a column??

    This way you may find they show up in your footing schedule...

    Or model them as a pile and change the material & size and for sure they will show in your footing schedule.

  3. #3
    Active Member
    Join Date
    2006-10
    Location
    Thunder Bay, Ontario Canada
    Posts
    67
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Graphical Column Schedule problem

    i modelled them as columns, typically, that way they would show up in my column schedule. I'm not sure what i am doing wrong, i have done this with other projects in the past without any difficulties whatsoever.

    Usually i will create a column schedule for the structural steel framing, and a separate column schedule for the steel piles.

  4. #4
    Active Member
    Join Date
    2006-01
    Posts
    76
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Graphical Column Schedule problem

    If you make a new column schedule view- do they show up in that view?

    (BTW, can you post the exact error message? And what version of Revit are you in?)

    Joe

  5. #5
    Active Member
    Join Date
    2006-10
    Location
    Thunder Bay, Ontario Canada
    Posts
    67
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Graphical Column Schedule problem

    If i create a new column schedule, they will still not appear. I have tried creating new levels & reference planes to use to place the piles, and they still won't appear.

    This project is in Revit Structure 2009, i would update it to my 2010 version, but the architectural designers are still on the '09 version at their end.

    (See attached PDF)
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. Graphical Column Schedule - Column Location Marks
    By robin.156592 in forum Revit Structure - General
    Replies: 6
    Last Post: 2010-04-05, 05:08 PM
  2. Graphical column schedule - issue with column location mark
    By brent.vanlelyveld in forum Revit Structure - General
    Replies: 4
    Last Post: 2009-05-21, 07:58 PM
  3. Graphical column schedule problem
    By brent.vanlelyveld in forum Revit Structure - General
    Replies: 2
    Last Post: 2008-11-18, 08:38 PM
  4. Graphical Column Schedule and slab/column intersection not show correct in GCS
    By jonas.152865 in forum Revit Structure - General
    Replies: 3
    Last Post: 2008-07-16, 06:58 AM
  5. Graphical Column Schedule Problem
    By j.pilot in forum Revit Structure - General
    Replies: 7
    Last Post: 2008-01-25, 11:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •