Results 1 to 4 of 4

Thread: Looking to get the BURST command in LT

  1. #1
    Member
    Join Date
    2007-02
    Posts
    29
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Question Looking to get the BURST command in LT

    I just started work at a company that is using LT 2012. They are using some problematic block with embedded attributes that need to be bursted and edited.

    We all know what happens if I XPlode these blocks.. no fun!

    Anybody got a burst command working for LT?
    I'm not likely to get a product like this http://www.ltexpress.com/ used at my company, so even if that contains BURST, it's not really an option.

  2. #2
    Certified AUGI Addict jaberwok's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    0,0,0 The Origin
    Posts
    8,330
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Looking to get the BURST command in LT

    I'm guessing that you know that you can't run LISP with LT.
    Google "diesel programming" - I expect that there will be at least one routine out there.


    Edit - sorry, forget that.
    There was an excellent on-line source of DIESEL routines but I cannot find it now.
    Last edited by jaberwok; 2011-11-12 at 09:57 PM.
    John B

    "You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep-seated need to believe." - Carl Sagan

  3. #3
    I could stop if I wanted to pendean's Avatar
    Join Date
    2001-12
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    203
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Looking to get the BURST command in LT

    There is no such option: DIESEL is a basic macro laguage that totally relies on core commands in LT. It is not some form of magic hidden Lisp.
    If there was a core command to emulate BURST the OP would not be here looking for that Express Tool.

    OP: if you want BURST, find a colleague or friend with full AutoCAD with Express Tools installed to do it for you. Or post the file here with detailed instructions and maybe someone can help.
    --
    Dean Saadallah
    http://LTisACAD.blogspot.com
    --

  4. #4
    All AUGI, all the time clshade's Avatar
    Join Date
    2009-01
    Location
    B5
    Posts
    544
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Looking to get the BURST command in LT

    Can you not edit these through the BE?
    This will affect all but you can run ATTSYNC on the several if need be afterwards.
    Charles Shade AutoCAD LT 2014, Dynamic Blocks
    www.cshadedesign.com

Similar Threads

  1. Using the Burst command with LISP ?
    By stephen.coff in forum AutoLISP
    Replies: 16
    Last Post: 2011-02-08, 03:20 PM
  2. Express tools and the burst command
    By dowsettmike2k in forum AutoCAD General
    Replies: 7
    Last Post: 2008-04-19, 11:18 AM
  3. Burst'ing my interior Elevation command
    By justinbalogjones in forum AutoLISP
    Replies: 5
    Last Post: 2007-08-10, 04:13 PM
  4. Modified Burst Command
    By thomas-p in forum AutoLISP
    Replies: 6
    Last Post: 2006-03-17, 01:51 PM
  5. BURST command in Lisp Routine
    By mhollar in forum AutoLISP
    Replies: 6
    Last Post: 2005-12-19, 10:08 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •