Search the Community

Ask, Learn and Solve

The AUGI forums are an online community where AUGI members
can discuss what they use everyday,
Autodesk Design Software!

Results 1 to 5 of 5

Thread: offset preview


  • Thread Tools
  • Display
  1. #1
    The Silent Type
    Join Date
    2015-12
    Posts
    28


    Default offset preview

    How can I turn off the offset preview in AutoCAD 2013?

    Thank you,
    H

  2. #2
    The Silent Type
    Join Date
    2015-09
    Location
    Hartford, Michigan
    Posts
    3,095


    Default Re: offset preview

    redefine offset to be the express tool exoffset. it works the same, possibly has even more options, and more importantly no preview
    Christopher T. Cowgill, P.E.
    WIGHTMAN & ASSOCIATES, INC.
    ENGINEERING <> SURVEYING <> ARCHITECTURE
    AutoDesk Infrastructure Design Suite Premium 2014 x64
    Windows 7 Pro x64

  3. #3
    AUGI Director / Officer
    Join Date
    2001-12
    Location
    St. Louis
    Posts
    5,024


    Default Re: offset preview

    Quote Originally Posted by ccowgill View Post
    redefine offset to be the express tool exoffset. it works the same, possibly has even more options, and more importantly no preview
    Hmm, interesting, I just went back and looked over the documentation and see that there is no system variable to control whether the preview is on or off (not that I'm complaining, there are plenty to try to remember, but, it seems sysvars are added for just about everything).
    not all those who wander are lost
    (missing MEP/FP and Revit)

  4. #4
    The Silent Type
    Join Date
    2015-12
    Posts
    28


    Default Re: offset preview

    Quote Originally Posted by ccowgill View Post
    redefine offset to be the express tool exoffset. it works the same, possibly has even more options, and more importantly no preview
    exoffset, worked great!
    Thank you,
    Hunter

  5. #5
    The Silent Type
    Join Date
    2015-12
    Posts
    28


    Default Re: offset preview

    Quote Originally Posted by Wanderer View Post
    Hmm, interesting, I just went back and looked over the documentation and see that there is no system variable to control whether the preview is on or off (not that I'm complaining, there are plenty to try to remember, but, it seems sysvars are added for just about everything).
    Yes, I was surprised not to find a sysvar as well. There is the "offsetgaptype" which can either fillet, chamfer or extend but no on/off!
    Thank you,
    Hunter

  • Thread Tools

Similar Threads

  1. 2015: Unable to offset a spline the has already been offset.
    By crullier in forum Inventor - General
    Replies: 1
    Last Post: 2014-12-19, 07:39 AM
  2. Offset preview
    By Wish List System in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 1
    Last Post: 2013-11-15, 01:33 PM
  3. 2011: label points at an offset from alignment showing stat, offset, and description
    By mwagner495192 in forum AutoCAD Civil 3D - Survey
    Replies: 1
    Last Post: 2012-04-10, 03:58 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 2011-10-11, 08:38 AM
  5. SSM Preview vs. Select File Dialog Box Preview
    By bengle in forum AutoCAD Sheet Set Manager
    Replies: 7
    Last Post: 2007-03-15, 10:13 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •