Results 1 to 2 of 2

Thread: placing a window(s)

  1. #1
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2006-04
    Posts
    418
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default placing a window(s)

    just the frame is cutting the brick pattern is still within the frame the wall is not being cut how do i fix this?

  2. #2

Similar Threads

  1. 2012: An error has occurred while drawing the contents of this window. This window shall be closed.
    By cvill017964006 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 3
    Last Post: 2011-12-10, 05:50 PM
  2. Placing Pendants
    By Sparky in forum Revit MEP - General
    Replies: 9
    Last Post: 2010-08-19, 09:06 PM
  3. Help with Placing Rafters
    By nsinha73 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 0
    Last Post: 2008-09-12, 10:17 PM
  4. Placing label blocks after placing the view with SSM
    By bskripac in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2005-01-27, 03:01 PM
  5. Placing Columns
    By m_r_meza in forum Revit Architecture - General
    Replies: 3
    Last Post: 2004-12-14, 03:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •