Results 1 to 2 of 2

Thread: Transparency Slide Bar in Revit 2013

  1. #1
    Member
    Join Date
    2005-04
    Posts
    3


    Default Transparency Slide Bar in Revit 2013

    Just installed Revit 2013. My Revit model is showing a slight transparency when in 3D views even when the transparency bar is set to zero. The bar also doesn't seem to be properly graduated in degree of transparency as a slight movement to the right of zero shows great transparency right away. Anyone else having this difficulty? Any suggestions?

  2. #2
    I could stop if I wanted to Limbatus's Avatar
    Join Date
    2010-04
    Location
    Gamehendge
    Posts
    281


    Default Re: Transparency Slide Bar in Revit 2013

    yes, having the same problem

    not anymore, just needed the new driver

    296.70-quadro-tesla-win7-winvista-64bit-international-whql.exe
    Last edited by Limbatus; 2012-06-04 at 09:36 PM.

Similar Threads

  1. Exportar Revit 2012-2013 a 3ds Max Design 2013...
    By magdagarciavinuesa in forum Español - Revit
    Replies: 2
    Last Post: 2015-02-04, 10:34 PM
  2. 2013: Does transparency not work anymore in 2013?
    By gregfarz78 in forum Revit MEP - General
    Replies: 3
    Last Post: 2013-04-24, 02:55 PM
  3. 2013 Objects From Revit MEP 2013 Missing in Navis Manage 2013
    By MetalliCAD in forum NavisWorks - General
    Replies: 5
    Last Post: 2013-03-05, 08:52 PM
  4. Revit 2013 Detail Views Showing up in Navisworks 2013
    By tfullerpipes in forum NavisWorks - General
    Replies: 3
    Last Post: 2013-01-30, 07:37 AM
  5. 2013 Batch Plotting dwgs with Transparency
    By mikehaff in forum AutoCAD Plotting
    Replies: 0
    Last Post: 2012-11-27, 04:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •