Results 1 to 3 of 3

Thread: text note

  1. #1
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2004-11
    Location
    Wisconsin
    Posts
    302
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default text note

    Hi, does anybody know if it is possible to change the number in a text note when you are using the paragraph format?

    from

    1. text

    to

    201. text

    thanks

  2. #2
    AUGI Addict DaveP's Avatar
    Join Date
    2003-11
    Location
    St Paul, MN
    Posts
    1,425
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: text note

    Sorry.
    Unless you put 200 blank line above your note, you can't get it to 201. It always starts at 1, increments by 1, won't indent, doesn't have true outline format, and can't have blank lines.
    Hmm, lets see, anything else its missing ...
    Go back to AutoCAD? I'd rather lose my right arm!

  3. #3
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2004-11
    Location
    Wisconsin
    Posts
    302
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: text note

    No I think you got them all.

    thanks

Similar Threads

  1. Text Note
    By rbcameron1 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 1
    Last Post: 2012-02-09, 09:58 PM
  2. Text note
    By rudolfweyers346383 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 3
    Last Post: 2010-05-14, 10:59 AM
  3. I wish there were text note layers
    By Revit Wishes in forum Revit Architecture - Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2009-11-03, 02:52 PM
  4. Text from excel to note in idw
    By henrik.123041 in forum Nordic - Inventor
    Replies: 1
    Last Post: 2008-06-13, 09:14 AM
  5. Text Note Improvements
    By bclarch in forum Revit Architecture - Wish List
    Replies: 33
    Last Post: 2004-08-05, 03:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •