Results 1 to 7 of 7

Thread: Views to Multiple Monitors

  1. #1
    I could stop if I wanted to zanzibarbob7's Avatar
    Join Date
    2004-08
    Location
    Wayne, ME
    Posts
    443
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Views to Multiple Monitors

    I wanted to post this on the Wish List but can't select a product (Revit) to continue with my request so I hope that this will get forwarded.

    The reason I am submitting this is because the the original post has been closed and labeled as "Granted." Not true! That is not the case and the issue still persists. The issue is to be able to drag views onto another monitor. Not just dialog boxes, which can be, but views, like you can in Photoshop. Not having to stretch your work environment to two monitors but to independently drag the views out of a work space that resides on a single monitor. Again, Photoshop has has this for years AND it has been requested here for years.

    I work with multiple monitors (4) and would like to have my primary view in front of me with reference views on other monitors so that I don't have to keep jockeying views around like cards in Three Card Monty. It seems that if Photoshop can do it, Revit can. After this is done, work on Site Tools.
    Last edited by zanzibarbob7; 2012-05-12 at 12:59 AM.
    Thomas W. Hillis, LEED AP

  2. #2
    Active Member ttiefenbach's Avatar
    Join Date
    2009-03
    Location
    Orlando, Florida
    Posts
    71
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Views to Multiple Monitors

    The only way to accomplish this, currently, is to un-maximize Revit and stretch the Revit application across all the monitors you're looking to utilize, then you can have your views within the application screen across those monitors.
    Anthony Tiefenbach, BIM Manager
    HuntonBrady Architects

    Revit Architecture 2013 Certified Professional

  3. #3
    I could stop if I wanted to zanzibarbob7's Avatar
    Join Date
    2004-08
    Location
    Wayne, ME
    Posts
    443
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Views to Multiple Monitors

    I realize that but my primary monitor is to the right which leaves all your tools on the left. Photoshop has it exactly right, keep your program docked wherever you want and drag view to any screen. This cannot be that hard to accomplish.
    Thomas W. Hillis, LEED AP

  4. #4
    Super Moderator david_peterson's Avatar
    Join Date
    2002-09
    Location
    Madison, WI
    Posts
    4,733
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Views to Multiple Monitors

    You would think the same thing about a text editor as well, but you see how much they've improved that or the last 6yrs.
    Dave Peterson

    Acad 2014 - Revit Structure 2013 & 2014 - Win 7 64 - i7-4770 4.5GHz 32GB Ram - Nvidia Geforce GTX 650
    "The more you know, the less you know, because the more you know you don't know". --M. Lin

  5. #5
    I could stop if I wanted to zanzibarbob7's Avatar
    Join Date
    2004-08
    Location
    Wayne, ME
    Posts
    443
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Views to Multiple Monitors

    Both of these could probably be fixed with next update as well as some stability problems. When I saw the "Granted and Closed" in the Wish List I realized they had neither recognized the issue that has been brought up for years or just figured, "Good Enough."
    Thomas W. Hillis, LEED AP

  6. #6
    AUGI Addict MikeJarosz's Avatar
    Join Date
    2003-09
    Location
    New York NY
    Posts
    1,317
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Views to Multiple Monitors

    Word can do it, Excel cannot. Go figure.......
    "everything you know is wrong...." -FST

  7. #7
    I could stop if I wanted to zanzibarbob7's Avatar
    Join Date
    2004-08
    Location
    Wayne, ME
    Posts
    443
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Views to Multiple Monitors

    I just resubmitted this request to the Wish List. The reason I was not able to before was the Wish List asked to select a program (Revit), and I had not indicated which programs I used in my Membership Detail Form. There is a link to do so in the Wish List. I hope this helps any would have overlooked this step AND they act on the Wish.
    Thomas W. Hillis, LEED AP

Similar Threads

  1. Wish that multiple screens (monitors) can be used
    By acadwishlist in forum Revit Architecture - Wish List
    Replies: 4
    Last Post: 2012-04-24, 12:42 AM
  2. Multiple Viewports Across Dual Monitors
    By acadwishlist in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 1
    Last Post: 2010-03-26, 07:48 PM
  3. 2009 with multiple monitors
    By dzatto in forum ACA General
    Replies: 23
    Last Post: 2008-06-02, 01:52 PM
  4. Multiple Monitors
    By ToddVB in forum Revit Architecture - Wish List
    Replies: 3
    Last Post: 2005-09-01, 12:56 PM
  5. Video cards that support multiple monitors
    By tflaherty in forum Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 2005-08-21, 09:57 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •