Results 1 to 2 of 2

Thread: PROBLEMS WITH GETTING PART LAYOUTS TO DRAWING ASD 2011

  1. #1
    Member
    Join Date
    2011-12
    Posts
    9
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default PROBLEMS WITH GETTING PART LAYOUTS TO DRAWING ASD 2011


    As a novice, i have "learned" to make drawings of assemblies using manual method vs. using "Automatic Drawing ".

    I sucessfully made drawing of 5 Position Assemblies with seperate details of all plates attached to main
    profile member. The assembly detail was put on the template drawing sheet using the "Add as a block
    to the current layout". Each plate position was made into a drawing and moved to the template drawing.
    I made changes to the assembly layout detail dimensions to improve "read ability". the part layouts were also changed for the same reason.

    Problem 1.
    I started to make a detail drawing of another Assembly Position (B19). I think I used the same procedure to generate layouts of the assembly and all parts as before but something is wrong. The assembly & beam layout drawings will transfer to the drawing sheet. All plates are noted as drawings in the Object Inspector, but when I use the "Adds as a block to the current layout", the

    Command: RBCT_ADDALLBLOCKREFTOPRING
    REGENERATING MODEL
    COMMAND: regeall
    The plate layouts do not transfer to the drawing.

    What could cause this error to happen?

    Problem 2.
    No bolts are shown in the bolt list.

  2. #2
    100 Club
    Join Date
    2010-04
    Posts
    109
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: PROBLEMS WITH GETTING PART LAYOUTS TO DRAWING ASD 2011

    Problem 1. Try restarting ASD.
    Problem 2. You have to be more explicit. You have to make a group, create a drawing and when prompted, choose All.

Similar Threads

  1. One drawing from many layouts
    By acadwishlist in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 3
    Last Post: 2013-02-08, 09:46 AM
  2. 2011: Layouts and Drawing Management
    By tim.j.sparks in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 2010-08-06, 10:21 PM
  3. How do you move layouts from drawing to drawing?
    By javankoehn in forum CAD Management - General
    Replies: 8
    Last Post: 2007-12-14, 04:19 PM
  4. Drawing Scales in Layouts
    By stun_hands in forum AutoCAD General
    Replies: 6
    Last Post: 2006-12-11, 11:27 AM
  5. copying layouts from one drawing to another
    By sgroff in forum VBA/COM Interop
    Replies: 3
    Last Post: 2006-11-04, 10:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •