Results 1 to 5 of 5

Thread: Need help with dimension parameters

  1. #1
    Member
    Join Date
    2009-10
    Posts
    36
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Need help with dimension parameters

    Hello,

    I'm having troubles getting this family from the manufacturer. So I created a quick & dirty pipe accessory family.
    It's not perfect or close to it. But it will do.

    I'm able to add the "A" dimensions Could somebody please help & add dimensions "B, C, D & E" for the different sizes.

  2. #2
    I could stop if I wanted to jlondenberg's Avatar
    Join Date
    2007-03
    Posts
    468
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Need help with dimension parameters

    Attachments???
    Joel Londenberg
    Consultant - BIM Box Biz

    "The best you can hope for in this life is that your delusions are benign and your compulsions have utility." - Dilbert author Scott Adams

    This is the correct date format!

  3. #3
    Member
    Join Date
    2009-10
    Posts
    36
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Need help with dimension parameters

    Sorry about that. Let's see if this works now.
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    I could stop if I wanted to jlondenberg's Avatar
    Join Date
    2007-03
    Posts
    468
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Need help with dimension parameters

    Based on a very quick review:
    - you have way too few reference planes / lines
    - you have way too many features, almost none of that detail will be visible in typical plan views - that should be your target detail wise

    It looks like you are relatively new to building complex flexible families. Keep at it, ask more questions like this, watch videos from Autodesk University (if you can). If you want a flexible family, I recommend starting over with reference planes and lines laid out with the flexibility tested before you begin adding any geometry.

    If you want quick and dirty, just save as to a new family for different sizes and stretch the bits needed.
    Joel Londenberg
    Consultant - BIM Box Biz

    "The best you can hope for in this life is that your delusions are benign and your compulsions have utility." - Dilbert author Scott Adams

    This is the correct date format!

  5. #5
    Member
    Join Date
    2009-10
    Posts
    36
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Need help with dimension parameters

    Joel,


    Yes I am very new to building complex flexible families. I might do the quick & dirty way for now. Save families with different sizes.
    Thank you

Similar Threads

  1. Use Parameters in dimension expression
    By Inventor Wishes in forum Inventor Wish List
    Replies: 3
    Last Post: 2012-06-12, 02:17 AM
  2. Change fixed "Type" parameters to "Instance" parameters.
    By acadwishlist in forum Revit MEP - Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2011-10-10, 11:52 AM
  3. Where are the dimension Parameters?
    By Dave F. in forum Revit Architecture - Families
    Replies: 9
    Last Post: 2009-03-03, 03:26 PM
  4. Linking door and window parameters to room parameters
    By Mangrove in forum Revit Architecture - Families
    Replies: 5
    Last Post: 2008-12-03, 07:27 PM
  5. Ability to Delete Parameters Multiple Parameters
    By Inventor Wishes in forum Inventor Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2008-08-18, 04:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •