Results 1 to 2 of 2

Thread: Sneaking an Architecture family question in here - putting electrical parameters on specialty equip?

  1. #1
    AUGI Mom CADMama's Avatar
    Join Date
    2000-06
    Location
    Where reference planes have Defines Origin checked
    Posts
    1,012
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Sneaking an Architecture family question in here - putting electrical parameters on specialty equip?

    I know that they do not like cross posting but I put a question in the Revit Architecture families forum and after over 60 views no one has answered it.

    I have tried to get a piece of specialty equipment to allow me to add FL Amp to it but it says I can't add the parameter from the Current in there?
    Any ideas?
    Donnia Tabor-Hanson
    AUGI Mom
    AUGI Membership Coordinator
    GO Vols!


    I can shoot straight, if I don't have to shoot too far. - who said that?

  2. #2
    All AUGI, all the time CADastrophe's Avatar
    Join Date
    2012-01
    Location
    Site of the next CADaclysm
    Posts
    646
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Sneaking an Architecture family question in here - putting electrical parameters on specialty equip?

    You seem to have slipped through the cracks here, too. If you haven't solved this yet, could you post the family that you're having issues with?
    Corey D.Please let the saying "The only stupid question is the one not asked" not be seen as a challenge to defy it.

Similar Threads

  1. 2013: How do I add Electrical current to specialty equip?
    By CADMama in forum Revit Architecture - Families
    Replies: 1
    Last Post: 2013-05-08, 01:50 AM
  2. I'M PUTTING A SMALL ELECTRICAL LEGEND ON A SHEET
    By ntnik in forum Revit Architecture - General
    Replies: 3
    Last Post: 2009-02-20, 10:09 PM
  3. putting Column using VB.NET in Architecture
    By t_khoshzaman in forum Dot Net API
    Replies: 0
    Last Post: 2009-01-10, 06:53 PM
  4. specialty equip and wall line weights
    By gporter in forum Revit Architecture - General
    Replies: 2
    Last Post: 2007-11-01, 06:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •