Results 1 to 2 of 2

Thread: Revit 2014 with Windows 8 or 7

  1. #1
    I could stop if I wanted to Doug's Avatar
    Join Date
    2003-05
    Location
    Michigan
    Posts
    459
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Revit 2014 with Windows 8 or 7

    Hey!

    I am about to embark on redoing my Laptop with a new SSD drive. I am about to load my new version of Building Suites (2014) but I want to also have version 2013 loaded because of a current project a with my consultants.

    Should I replace the operating system with Windows 8 instead of Windows 7? My system is will handle either one.

    Thanks!
    Thanks
    Doug

  2. #2
    All AUGI, all the time gbrowne's Avatar
    Join Date
    2004-03
    Location
    Glasgow, Scotland
    Posts
    537
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Revit 2014 with Windows 8 or 7

    Just googled this: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...linkID=9243099

    Looks ok on 8. I'm using 7 and its fine.

    If you're going to run 2013 & 2014 on the same machine, just make sure you've also installed all service packs, or it will go wonky...

Similar Threads

  1. 2013: MEP 2014 (Revit or CAD)???
    By sbrennan in forum AMEP General
    Replies: 4
    Last Post: 2014-04-02, 05:32 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 2013-04-30, 12:44 PM
  3. 2014: What is New for Revit 2014
    By Steve_Stafford in forum Revit - Platform
    Replies: 1
    Last Post: 2013-04-26, 11:11 PM
  4. 2014: Revit 2014 est dispo!!
    By curcis in forum Revit Architecture - Général
    Replies: 3
    Last Post: 2013-04-19, 04:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •