Results 1 to 2 of 2

Thread: Some functions disabled in ExpressTools

  1. #1
    AUGI Addict
    Join Date
    2006-04
    Location
    (getpoint "Anywhere on the Enter Key =>")
    Posts
    1,155
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Some functions disabled in ExpressTools

    Recently We upgraded to v2014 and I noticed that some of the ET functions are disabled.
    For example, "MSTRETCH", "SUPERHATCH", "TFRAMES", "SHOWURLS", "BREAKLINE", "COPYM" and "FS" (fast select".
    The "Express" tab is shown and the "EXPRESS" has been loaded as it is shown on the list in "Menuload" dialog.
    I have also checked these routine files in the "Express" folder in the directory of "Program Files -> Autodesk ..."

    Does anyone have similar issue?
    Your helps are much appreciated.

    My version: AutoCAD Mech 2014
    Win7 64bit

  2. #2
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2008-03
    Posts
    378
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Some functions disabled in ExpressTools

    Try this Start | Control Panel | Select AutoCAD Mech 2014 | Uninstall/Change | Add Remove Features | Next | Check Express Tools if it is Uncheck then click Update.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 2012-11-24, 06:38 PM
  2. Expresstools and Structural Detailer 2012
    By I Wish in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 2012-02-10, 05:54 PM
  3. 2011: ExpressTools
    By dzatto in forum ACA General
    Replies: 8
    Last Post: 2010-05-05, 10:14 PM
  4. Where are Expresstools in 2009.
    By revacservice in forum AutoCAD General
    Replies: 18
    Last Post: 2009-01-15, 02:09 PM
  5. ExpressTools breakline command
    By Grumpy in forum AutoCAD Customization
    Replies: 0
    Last Post: 2006-06-01, 09:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •