Results 1 to 2 of 2

Thread: Displaced Element

  1. #1
    Member
    Join Date
    2007-12
    Posts
    20
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Displaced Element

    I'm wanting to use the displaced element function in Revit 2014 with some elements that I have created an assembly out of. It appears that the displaced element will not work when the elements are assembled. I created tilt-up panel shop drawings from the elements grouped as an assembly. Now I want to do a displaced view of the elements to better show the complexity of the connections but it appears that I can't when the elements are assembled.

    Any thoughts on how to do this without exploding the assembly. When I do explode the assembly I can use the displaced element function just not when they are assembled.

  2. #2
    Member
    Join Date
    2006-11
    Posts
    47
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Displaced Element

    Can you try and tab-select the element inside of the Assembly and then click the Displace Elements button?

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 2010-07-15, 08:43 PM
  2. Created family - Parts displaced?
    By kappy in forum Revit Architecture - General
    Replies: 2
    Last Post: 2010-06-03, 02:27 PM
  3. Layout displaced?
    By mtc.139414 in forum AutoCAD LT - General
    Replies: 0
    Last Post: 2007-06-28, 02:43 PM
  4. Structural Element may not be supported -- verify support for element
    By anthony.hoare in forum Revit Structure - General
    Replies: 0
    Last Post: 2007-06-27, 01:56 PM
  5. Displaced pattern when pasting
    By susanima in forum AutoCAD LT - General
    Replies: 1
    Last Post: 2005-08-17, 11:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •