Results 1 to 2 of 2

Thread: Update Title Blocks

  1. #1
    Member
    Join Date
    2011-09
    Posts
    5


    Default Update Title Blocks

    I am trying to write a script to update all of my Title Blocks with a new logo and a new date. The location of my title block, which is a block is:
    X:AutoCadDrawings03/BLOCKR14/FormatA2.dwg

  2. #2
    Member
    Join Date
    2011-09
    Posts
    5


    Default Re: Update Title Blocks

    I currently have to update all of my Drawings one at a time--opening the drawing and clicking on the titleblock, clicking on the date and changing the date, and then inserting the new updated title block and choosing redefine.
    Last edited by drovang710500; 2013-12-17 at 04:46 PM.

Similar Threads

  1. Update Title Blocks
    By drovang710500 in forum AutoLISP
    Replies: 4
    Last Post: 2013-12-18, 02:16 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 2013-05-18, 01:44 PM
  3. update title block in multiple tabs
    By peter.shoemark in forum AutoLISP
    Replies: 1
    Last Post: 2011-11-14, 02:48 PM
  4. Dynamic Blocks in Title Blocks
    By tim.j.sparks in forum Dynamic Blocks - Technical
    Replies: 2
    Last Post: 2011-03-01, 06:08 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 2007-01-05, 01:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •