Results 1 to 4 of 4

Thread: MAP 2013 features

  1. #1
    Member
    Join Date
    2011-09
    Posts
    10
    Login to Give a bone
    0

    Default MAP 2013 features

    I am having trouble (consistently) editing and saving edits to spatial features. When I try to check in features i get a "feature modifications have not been saved" and when i try to refresh a layer i get "Cannot refresh layer. Drawing has checked out features." But when i try to check in features i again get "Feature modifications have not been saved. Failed to save edit set." and the cycle continues. what am i doing wrong? I also have spatial features that mysteriously do not appear sometimes and some that are missing somewhere forever. The only thing that helps somewhat is to disconnect and shut down AutoCAD completely and then fire it back up. It has taken me ten times as long to put in new features as it did with non spatial entities. Any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Geospatial Moderator Jmurphy's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Location
    TN/KY Area
    Posts
    1,636
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: MAP 2013 features

    What type of data are you connecting to? Do you have all the SP's installed for 2013?
    J. Murphy
    AKA
    Murph
    The former AutoCAD MAP3D Power User

  3. #3
    Member
    Join Date
    2011-09
    Posts
    10
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: MAP 2013 features

    Quote Originally Posted by Jmurphy View Post
    What type of data are you connecting to? Do you have all the SP's installed for 2013?
    The latest SP i have installed is 2.1. i am connecting to Oracle SDO.

  4. #4
    Geospatial Moderator Jmurphy's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Location
    TN/KY Area
    Posts
    1,636
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: MAP 2013 features

    Quote Originally Posted by mcdonough.80122419 View Post
    The latest SP i have installed is 2.1. i am connecting to Oracle SDO.
    I have heard that there is some issues with the Oracle clients and version used causing the same issue. All I can suggest is search in Google on your issue and look at a few ideas in the Map Guide sites.
    J. Murphy
    AKA
    Murph
    The former AutoCAD MAP3D Power User

Similar Threads

  1. 2013 Objects From Revit MEP 2013 Missing in Navis Manage 2013
    By MetalliCAD in forum NavisWorks - General
    Replies: 5
    Last Post: 2013-03-05, 08:52 PM
  2. Revit 2013 Detail Views Showing up in Navisworks 2013
    By tfullerpipes in forum NavisWorks - General
    Replies: 3
    Last Post: 2013-01-30, 07:37 AM
  3. Add Missing Features in Assembly level Features
    By Wish List System in forum Inventor Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2012-10-12, 09:03 PM
  4. cant check in features - features remain in edit set
    By glenn22 in forum AutoCAD Map 3D - General
    Replies: 3
    Last Post: 2009-10-16, 05:18 PM
  5. Make existing features work before any more new features
    By Damo in forum Revit Architecture - Wish List
    Replies: 29
    Last Post: 2005-09-26, 04:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •