See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 2 of 2

Thread: Google Earth

  1. #1
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2016-10
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Default Google Earth

    I used ArcMap and Map 3d years ago. Now I use just AutoCAD. I had to bring in a image from Google Earth and it took longer than I think it should have to get a correct scale. Does anyone no an easy way to bring imagery in scalable?

  2. #2
    Geospatial Moderator Jmurphy's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Location
    TN/KY Area
    Posts
    1,636
    Login to Give a bone
    1

    Default Re: Google Earth

    If you have a current version of AutoCAD and internet access look at the online maps of Bing. Explore the GEOMAP command.
    J. Murphy
    AKA
    Murph
    The former AutoCAD MAP3D Power User

Similar Threads

  1. google earth
    By kaustav.dhar.207394 in forum AutoCAD 3D (2007 and above)
    Replies: 3
    Last Post: 2018-01-26, 01:34 PM
  2. google earth connection - globe link vs google earth extension
    By rpict in forum Revit Architecture - General
    Replies: 3
    Last Post: 2010-06-21, 03:27 PM
  3. Avatech Earth Connector for Google Earth
    By Tobie in forum Revit Architecture - General
    Replies: 6
    Last Post: 2006-07-11, 12:47 PM
  4. Earth Connector for Google Earth ( freeware )
    By Mike.Perry in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 2006-01-06, 12:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •