Results 1 to 5 of 5

Thread: SPLIT VIEWS

  1. #1
    All AUGI, all the time
    Join Date
    2004-06
    Location
    Slidell, Louisiana
    Posts
    503


    Default SPLIT VIEWS

    I've seen where you can create manual split profiles by copying the profile as many times as needed and then adjusting each one's station range to what is required.

    However, it seems when you do that, it creates multiple copies of the profile in all of the profiles. I don't know if this is a profile except that if you have to make any changes,
    you'd have to change all of them in each profile.

    has anyone else experienced this? or is there something i am doing wrong?

    I know there is split profile view option to handle this, but the manual copying method seems so simple.
    Robert

  2. #2
    Certifiable AUGI Addict cadtag's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Cairo - no, not Illinois
    Posts
    4,534


    Default Re: SPLIT VIEWS

    There's only one profile, regardless of the number of profile views is shows up in. Delete it in one PV, and it's gone from all of the, similarly, update in one, and all of them reflect it.

    Not multiple copies, rather multiple instantiations.
    Real pirates wear silk suits & ties, and write EULAs
    The only thing more dangerous to the liberty of a free people than big government, is big business.

    Toward a Sustainable Water Future: Visions for 2050 http://ascelibrary.org/doi/book/10.1061/9780784412077

  3. #3
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2015-10
    Location
    Central New Jersey
    Posts
    253


    Default Re: SPLIT VIEWS

    When you copy the profile view, make sure you're only selecting the profile view to copy and nothing else. (don't window the selection)

  4. #4
    All AUGI, all the time
    Join Date
    2004-06
    Location
    Slidell, Louisiana
    Posts
    503


    Default Re: SPLIT VIEWS

    Quote Originally Posted by MMccall View Post
    When you copy the profile view, make sure you're only selecting the profile view to copy and nothing else. (don't window the selection)
    thanks, MMccall, that's exactly what i did, windowed the whole thing. problem solved.
    Robert

  5. #5
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2015-10
    Location
    Central New Jersey
    Posts
    253


    Default Re: SPLIT VIEWS

    Yea, that copies the profile view and any profiles in the window selection. I've done it before, learned that lesson.

Similar Threads

  1. 2015: Call-out split between dependent views
    By slovenc0417 in forum Revit MEP - General
    Replies: 3
    Last Post: 2016-01-05, 04:39 PM
  2. 2013: Bug with split RCP views?
    By patricks in forum Revit Architecture - General
    Replies: 2
    Last Post: 2012-11-05, 05:37 PM
  3. Split Views VS. Text
    By Liz437 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 0
    Last Post: 2009-11-11, 02:29 PM
  4. beam system tag split for dependent views
    By crmiller in forum Revit Structure - General
    Replies: 0
    Last Post: 2009-01-15, 10:17 PM
  5. Break line for split views
    By Chad Smith in forum Revit Architecture - Wish List
    Replies: 5
    Last Post: 2005-02-28, 09:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •