Results 1 to 2 of 2

Thread: Block reference to line end

  1. #1
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2017-11
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Default Block reference to line end

    Hello
    Is it possible to quickly put a certain block reference to each selected line end?

  2. #2
    All AUGI, all the time
    Join Date
    2003-10
    Posts
    703
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Block reference to line end

    Yes, through programming. The only issue would be the program would insert the block on either the first point of the line, the second point of the line, or both endpoints of the line, depending on how the program is written. If it puts the block on both endpoints of each line and there are lines that connect, you'll have two blocks on top of each other. If you only want it to insert on the start point of each line, you'll have to be very careful about how each line is drawn, start point to end point.

Similar Threads

  1. Match Multi-View Block to a Block Reference
    By tra1133 in forum AutoCAD General
    Replies: 0
    Last Post: 2012-08-28, 09:19 PM
  2. Block Reference
    By Heather_W in forum ACA General
    Replies: 1
    Last Post: 2009-01-06, 07:56 PM
  3. Reference Line
    By Galadriel in forum Revit Structure - General
    Replies: 3
    Last Post: 2008-08-20, 01:33 PM
  4. Reference line?
    By aliya14 in forum Revit Architecture - Families
    Replies: 3
    Last Post: 2005-02-08, 01:43 PM
  5. Reference line?
    By aliya14 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-07, 12:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •