Results 1 to 5 of 5

Thread: Window Muntins

  1. #1
    Member
    Join Date
    2004-02
    Posts
    6
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Window Muntins

    OK.. searching the forums and all I found for window muntins is an object family. Is this the easiest way to get window muntin in your windows?

  2. #2
    Super Moderator beegee's Avatar
    Join Date
    2003-05
    Location
    crusing 11 kms above Australia
    Posts
    5,153
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Window Muntins

    My search on keyword " muntin* " returned 55 topics.

    What exactly are you asking ? - how to nest a muntin family and display it by a parameter ? Search for the thread on " Anderson Windows" in the Families Forum, which, from memory , has a good explanation of this together with a family file posted.
    Bruce Gow.

    Karel*CAD. Application Specialist..
    Architect.
    Revitalize. Blog

  3. #3
    Early Adopter sbrown's Avatar
    Join Date
    2003-05
    Location
    Coast to Coast
    Posts
    4,439
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Window Muntins

    I usually build them in the family, start with the right base window type, then add the desired design. But if you are trying to create a "kit of parts" then you want to have them as a nested family that you specify various visibilitys. Someone on the forum, I think around the release of 7.0 created a window family with various grid patterns all in one window.
    Scott D. Brown, AIA
    Project Coordinator | Director of Building Information Modeling

    HHCP.com

  4. #4
    AUGI Addict Scott Hopkins's Avatar
    Join Date
    2003-05
    Location
    Santa Barbara, CA
    Posts
    1,197
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Window Muntins

    I made some parametric muntins a while back. I posted instructions on how to use them.

    http://forums.augi.com/showthread.php?t=9344

  5. #5
    Member
    Join Date
    2004-02
    Posts
    6
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Default Re: Window Muntins

    Perfect, just wanted to make sure I wasn't doing it the wrong way.

    mc

Similar Threads

  1. How to add muntins to window
    By buttonsrtoys in forum Revit Architecture - General
    Replies: 1
    Last Post: 2010-01-28, 12:31 PM
  2. window muntins - stretchable, 1x2 to 5x5
    By cole.152249 in forum Dynamic Blocks - Sharing
    Replies: 2
    Last Post: 2009-01-30, 03:06 PM
  3. Window muntins modify
    By Bill.Jensen in forum ACA General
    Replies: 1
    Last Post: 2006-07-19, 08:48 AM
  4. Question about arrays, groups and window muntins
    By zaklee in forum Revit Architecture - Families
    Replies: 5
    Last Post: 2006-06-06, 07:31 AM
  5. Looking for Window Family w/ Muntins & Trim
    By rgecy in forum Revit Architecture - General
    Replies: 22
    Last Post: 2003-09-10, 07:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •