Results 1 to 5 of 5

Thread: Where to find the ShrinkWrap command?

  1. #1
    I could stop if I wanted to CadDog's Avatar
    Join Date
    2005-06
    Location
    So Ca
    Posts
    424


    Default Where to find the ShrinkWrap command?

    Is this command still around...???

    I prinked out "AutoCAD 2005 Tips & Tricks by Andrew Manninen"

    It has a lot of great little tips but I couldn't find ShrinkWrap anywhere...

    I'm using AutoCAD 2006 now and wanted to know if ShinkWrap is still around or
    has it change it name...

    I really like the idea of selecting an Arch building drawing and create a pline boundary of the outside with two steps...

    Thanks
    Jesse
    aka CadDog © 1994
    All is Well until It Fails
    Remember, that what you teach me here you are also teaching others...

  2. #2
    I could stop if I wanted to CadDog's Avatar
    Join Date
    2005-06
    Location
    So Ca
    Posts
    424


    Default Re: Where to find the ShrinkWrap command?

    Sorry anyone...

    I found it...

    Google is so Cool...

    In was in:
    Autocad 2005 version with Civil LandDesktop


    Thanks anyway...
    Jesse
    aka CadDog © 1994
    All is Well until It Fails
    Remember, that what you teach me here you are also teaching others...

  3. #3
    AUGI Addict jpaulsen's Avatar
    Join Date
    2002-04
    Location
    Colorado
    Posts
    2,007


    Default Re: Where to find the ShrinkWrap command?

    I figured out where shrinkwrap went to.

    When objects are selected, it can be found on the right-click menu in LDT.

    The command is _aeclineworkshrinkwrap (you have to include the leading underscore). I confirmed that the command works in LDT, Land Enabled Map and Civil 3D in the 2006, 2007 and 2008 versions. It probably works in Architectural Desktop too.
    Jeff Paulsen

  4. #4
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2003-12
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    355


    Default Re: Where to find the ShrinkWrap command?

    This thread has a lisp application that works similar
    http://www.cadtutor.net/forum/showthread.php?t=14493

  5. #5
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2015-11
    Posts
    1


    Default Re: Where to find the ShrinkWrap command?

    Thanks Jeff. I'm using Civ 3d 2015 and couldn't remember a co-worker using this to create a single boundary from tree canopies (just a single boundary from many bubbles).
    I got the command to work as lineworkshrinkwrap

Similar Threads

  1. SHRINKWRAP (Reinstating & improving the Shrinkwrap Command)
    By Wish List System in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 1
    Last Post: 2013-12-02, 02:02 PM
  2. 2012: Find/Replace command help
    By dmusika in forum AutoCAD General
    Replies: 0
    Last Post: 2012-10-16, 05:12 PM
  3. FASTSELECT command, can not find any help on it
    By clarkrj in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 2006-06-13, 01:55 PM
  4. FIND & ZOOM TO VIA COMMAND LINE *
    By autocadinstructor in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 4
    Last Post: 2005-04-06, 09:06 PM
  5. Find and Replace Command
    By son.do in forum AutoCAD General
    Replies: 3
    Last Post: 2005-01-31, 10:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •