Results 1 to 3 of 3

Thread: AutoCAD LT 2006 - importing JPEG's

  1. #1
    Member Slash's Avatar
    Join Date
    2004-02
    Posts
    39
    0 Did you find this post helpful? Yes

    Exclamation AutoCAD LT 2006 - importing JPEG's

    Ok so i've only used the full version and wouldn't normally be asking the question. I've just started a new job and the above programme is used here. I want to import a jpeg into my drawing and normally i would just drag the jpeg into the drawing and it's as simple as that.

    I want to do the same now but in the LT version ut doesn't seem to work. Does anyone know how to import a jpeg into 2006 LT?

  2. #2

  3. #3

Similar Threads

  1. Autocad 2008 JPEG to DXF
    By hacksaw_jimduggin in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 2007-11-30, 02:45 PM
  2. VIZ 2006 crashes when importing DWG file from AutoCAD 2006
    By fat.mongrel in forum VIZ - General
    Replies: 3
    Last Post: 2007-03-30, 06:49 AM
  3. Importing, onto sheets, JPEG's made from Revit Views
    By narlee in forum Revit Architecture - General
    Replies: 7
    Last Post: 2007-01-08, 10:33 PM
  4. Scaling an importing .jpeg file
    By walterk5384 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 5
    Last Post: 2005-10-05, 03:16 PM
  5. Importing excel into AutoCAD 2006 & 2005
    By MikeM4OSU in forum AutoCAD Tables
    Replies: 5
    Last Post: 2005-06-14, 02:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •