Results 1 to 2 of 2

Thread: alias issues

  1. #1
    Member
    Join Date
    2006-12
    Posts
    4
    Login to Give a bone
    0

    Default alias issues

    a coworker of mine is using LDD2004 and can't get his aliases to work. Replacing his pgp file and running the REINIT command does not fix it. Aliasedit command brings up an empty window (no aliases available).
    The REINIT command brings up an error message that says "dialogs are not available because DCL files are not loaded".

    The install is a new install and the aliases have never worked. I'm thinking that LDD needs to be reloaded, perhaps something happened during the install process.

    wondering if anyone else has had a similar problem.

    thanks
    -dennis

  2. #2
    AUGI Addict sinc's Avatar
    Join Date
    2004-02
    Location
    Colorado
    Posts
    1,986
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: alias issues

    You might want to check the Support path on OPTIONS and make sure it looks OK. It should contain the directory that holds your PGP file, as well as the ACAD.DCL and BASE.DCL files.

    Usually, this directory is in your user's home directory, in Application Data/...<version>.../enu/Support.

Similar Threads

  1. alias autostudio
    By leoreds1995694414 in forum Italiano - Altri software Autodesk
    Replies: 0
    Last Post: 2015-03-12, 10:40 PM
  2. Column alias
    By mightymid9 in forum VBA/COM Interop
    Replies: 0
    Last Post: 2009-09-23, 07:08 PM
  3. 3DS Max or Alias Maya?
    By CADBIMManager in forum DV - The 3rd Dimension
    Replies: 6
    Last Post: 2005-12-06, 09:28 PM
  4. Alias Editor
    By justin.d.ehart in forum AutoCAD General
    Replies: 4
    Last Post: 2004-11-18, 04:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •