Results 1 to 5 of 5

Thread: Rendering Issues

  1. #1
    Member
    Join Date
    2009-03
    Posts
    6
    Login to Give a bone
    0

    Default Rendering Issues

    Hey,

    This is my first post here so bear with me.

    I have 5 models that need to be merged and rendered. However, when all the models are merged together, it doesn't render properly. It looks like bits and pieces of the model disappear.

    When i render each individual model, it renders fine but as soon as I merge 2 or more models together, I constantly get this problem.

    Any help would be appreciated.

  2. #2
    Member
    Join Date
    2009-03
    Posts
    6
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Rendering Issues

    here's an image of the problem
    Attached Images Attached Images

  3. #3
    100 Club
    Join Date
    2006-05
    Location
    Portland, ME
    Posts
    198
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Rendering Issues

    In Presenter, go to the rendering tab and under templates, select photorealistc>high quality and drag in to the workspace. Double click on the high quality icon and uncheck all of the anti-aliasing boxes (4 total). If you re-render, the problem should be corrected.

    Cheers,
    Scott

  4. #4
    Member
    Join Date
    2009-03
    Posts
    6
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Rendering Issues

    Thanks! It worked.

    Any idea why it was doing that? It's never happened to me before. Even with bigger models.

  5. #5
    Member
    Join Date
    2007-05
    Posts
    6
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Rendering Issues

    I having the same issue above. I tried the remove all of the anti-aliasing options, but that didn't work for me. However there is a file that I appended to the main file that is my main issue. If I turn it off and/or remove it, I am able to zoom in really close without any parts of the models disappearing or clipping effect. Overall I should be able to append whatever files is needed and not have this issue.

    Any other suggestions? Thanks!!!!
    Eric DeLeon
    LOCHNER
    New Markets - 3D Technologies

Similar Threads

  1. 2014: Rendering issues........
    By xzibited377538 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 2
    Last Post: 2013-08-06, 08:17 AM
  2. Rendering Issues
    By benjamin.sarles in forum AutoCAD 3D (2007 and above)
    Replies: 1
    Last Post: 2008-12-29, 07:17 PM
  3. R2009 Rendering Issues
    By kreed in forum Revit - Rendering
    Replies: 0
    Last Post: 2008-09-04, 08:49 PM
  4. 9.1 Rendering Issues
    By smopc in forum Revit - Rendering
    Replies: 2
    Last Post: 2007-01-08, 11:09 PM
  5. anyone else having 8.1 rendering issues???
    By CADBIMManager in forum Revit - Rendering
    Replies: 5
    Last Post: 2005-10-06, 02:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •