Results 1 to 4 of 4

Thread: Acad Loading on Vista 64 bit

  1. #1
    Member
    Join Date
    2008-11
    Posts
    4
    Login to Give a bone
    0

    Default Acad Loading on Vista 64 bit

    Boss has new Dell Studio and his CD of Acad 2009 will not load. He wanted his laptop to be portable (field) but does not load. Do we need new drivers? What can we get from Autodesk that would make it work on his Dell. (Vista 64 bit). What do I need to make this happen. Thank you.

  2. #2
    100 Club Brian Benton's Avatar
    Join Date
    2015-06
    Location
    at home
    Posts
    183
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Acad Loading on Vista 64 bit

    There could be several reasons. Is the drive a CD or DVD drive? AutoCAD 2009 should be on a DVD not a CD, so if the computer doesn't have a DVD drive it won't read it. Does it load/play other CD's/DVD's? Can the Acad 09 disk load on other machines?

    You said the comp was Vista 63 bit? Is AutoCAD 2009 a 64 bit version or is it 32 bit? there are both.
    "Do or do not. There is no try."
    --Master Yoda--

    http://CADaBlog.com/
    www.twitter.com/bcbenton
    www.facebook.com/CADaBlog

  3. #3
    Member
    Join Date
    2008-11
    Posts
    4
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Acad Loading on Vista 64 bit

    The Acad 2009 program might be 32 bit? It loaded on a 2 year old HP laptop with Win XP.
    Would there be 2 versions? One in 32 bit and one for 64 bit, but the same program?

  4. #4
    100 Club Brian Benton's Avatar
    Join Date
    2015-06
    Location
    at home
    Posts
    183
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Acad Loading on Vista 64 bit

    If it loaded on XP it is probably 32 BIT. There should be two versions that came with it as far as I know unless you specified 32 Bit when you purchased your license. And yes, there are two versions of AutoCAD, they are the same except one is 32 bit and the other 63. The disk should be labeled accordingly.
    "Do or do not. There is no try."
    --Master Yoda--

    http://CADaBlog.com/
    www.twitter.com/bcbenton
    www.facebook.com/CADaBlog

Similar Threads

  1. Loading Autocad software onto wonderful Vista
    By solarsupplies in forum AutoCAD General
    Replies: 10
    Last Post: 2009-10-08, 08:21 PM
  2. acad 2007 on vista 64 bit
    By bbewley in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 2009-07-07, 02:17 PM
  3. acad 2007 on vista 64 bit
    By bbewley in forum Vault - General
    Replies: 0
    Last Post: 2009-07-06, 03:13 PM
  4. Acad 2005 / VIsta
    By dccg in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 2009-01-19, 08:59 PM
  5. Windows Vista - ACAD 2004 with Vista?
    By mrfrancisleung in forum Operating Systems
    Replies: 2
    Last Post: 2008-02-06, 01:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •