See the top rated post in this thread. Click here

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Revit 2010 Hotfix

  1. #1
    Revit Mararishi aaronrumple's Avatar
    Join Date
    2002-02
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    4,695
    Login to Give a bone
    0

    Default Revit 2010 Hotfix

    Autodesk has posted at hotfix for an issue related to wall editing....

    http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...linkID=9273944

    Note that installation of this file will kill the ability to enable the 2009 UI in 2010. So if this doesn't fix your issues - then make sure you backup the old DLL. Otherwise you're stuck with the ribbons.
    Last edited by aaronrumple; 2009-08-24 at 08:41 PM.
    Don't drink the Kool-Aid...
    Aaron Rumple, AIA

  2. #2
    Certifiable AUGI Addict twiceroadsfool's Avatar
    Join Date
    2006-01
    Location
    ---
    Posts
    4,516
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Revit 2010 Hotfix

    LOL, i wonder if this should be taken as a sign that when the next Web Update comes out (or 2011) that the Classic UI hack is really getting eliminated?

    Im not using it anyway, but you cant help but wonder...

  3. #3
    Member
    Join Date
    2009-08
    Posts
    35
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Revit 2010 Hotfix

    Clever girl ....



    Thank goodness it's known that the 'hotfix' kills the 2009 UI

    I'll certainly not be installing it. Especially since wall editing of any kind never caused me to crash. Only rendering and importing families as well as many unknown issues that never occurred while is was messing with walls.

    edit: hadn't yet gotten to the other thread addressing this. Looks like it's being taken care of. Ignore my unhappiness at autodesk!

  4. #4
    Count (Formula) dbaldacchino's Avatar
    Join Date
    2005-07
    Location
    Missouri City, Texas (Houston area)
    Posts
    3,250
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Revit 2010 Hotfix

    They haven't pulled the following yet:

    http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...linkID=9243099

    I wonder if it was an oversight? There's little trust in Autodesk going around these days Hopefully they'll fix it soon.

  5. #5
    Revit Mararishi aaronrumple's Avatar
    Join Date
    2002-02
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    4,695
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Revit 2010 Hotfix

    Quote Originally Posted by ahower View Post
    Clever girl ....



    Thank goodness it's known that the 'hotfix' kills the 2009 UI

    I'll certainly not be installing it. Especially since wall editing of any kind never caused me to crash. Only rendering and importing families as well as many unknown issues that never occurred while is was messing with walls.

    edit: hadn't yet gotten to the other thread addressing this. Looks like it's being taken care of. Ignore my unhappiness at autodesk!
    Adsk is going to patch this patch to resolve the issue.
    Don't drink the Kool-Aid...
    Aaron Rumple, AIA

  6. #6
    Certified AUGI Addict patricks's Avatar
    Join Date
    2004-06
    Location
    Memphis TN area
    Posts
    7,047
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Revit 2010 Hotfix

    patch the patch... sounds like Micro$oft
    Intern Architect, BIM Manager/Coordinator
    AERC, PLLC
    Hernando, Mississippi

    Revit - all up in your voxel space

  7. #7
    Active Member
    Join Date
    2003-05
    Posts
    50
    Login to Give a bone
    1

    Default Re: Revit 2010 Hotfix

    Quote Originally Posted by ahower View Post
    Clever girl ....
    Jurassic Park?
    Love the reference....

  8. #8
    "Rock-n-Roll Architect" SCShell's Avatar
    Join Date
    2004-01
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    1,272
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Revit 2010 Hotfix

    Quote Originally Posted by eviele View Post
    Jurassic Park?
    Love the reference....
    Hey there,
    No matter what the UI does or doesn't do...at least I am no longer in Dinosaur Age (hand drafting). With the additional clicks, I just feel more like George Jetson after a long day!
    Steve
    Steven C. Shell, Architect
    Tucson, Arizona
    www.scshell.com

  9. #9
    I could stop if I wanted to rhys's Avatar
    Join Date
    2003-05
    Location
    Cotswolds, UK
    Posts
    433
    Login to Give a bone
    0

    Wink Re: Revit 2010 Hotfix

    Quote Originally Posted by patricks View Post
    patch the patch... sounds like Micro$oft
    Even Micro$oft would have run some "automatic regression testing" before posting a Hot Fix - I thought that was what "debug mode" was for.

  10. #10
    Member
    Join Date
    2009-08
    Posts
    35
    Login to Give a bone
    0

    Thumbs up Re: Revit 2010 Hotfix

    Quote Originally Posted by eviele View Post
    Jurassic Park?
    Love the reference....
    hehe

    it's good stuff

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Revit Server Hotfix
    By pasteele in forum Revit - Worksharing/Worksets/Revit Server
    Replies: 7
    Last Post: 2012-03-26, 10:02 PM
  2. Hotfix - Autodesk Revit Structure 2012 - UK (British) Terminology
    By wai.chu in forum Revit Structure - General
    Replies: 0
    Last Post: 2011-06-01, 04:34 PM
  3. Revit 9 / Acad 9 Hotfix
    By aggockel50321 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 3
    Last Post: 2008-09-12, 06:31 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 2007-04-12, 01:19 PM
  5. Hotfix for text problem caused by Microsoft Hotfix KB918118
    By JD Mather in forum Inventor - General
    Replies: 0
    Last Post: 2007-03-01, 01:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •