Results 1 to 3 of 3

Thread: Ceiling Grid Command

  1. #1
    Member
    Join Date
    2009-09
    Posts
    30
    Login to Give a bone
    0

    Default Ceiling Grid Command

    I am having a problem with the ceiling grid command. The layer that it inserts on is green but for some reason the ceiling grid comes in as a different color. Is there someplace I can change it insert with color by layer?

  2. #2
    Certifiable AUGI Addict irneb's Avatar
    Join Date
    2015-11
    Location
    Jo'burg SA
    Posts
    4,512
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Ceiling Grid Command

    Which version or vertical are you using? Sounds like an ACA command. Maybe you'd be better served on that forum?
    Knowledge is proportional to experience, but wisdom is inversely proportional to ego!
    My little bit of "wisdom": Hind-sight is useless, unless used to improve the next forethought!

  3. #3
    Member
    Join Date
    2009-09
    Posts
    30
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Ceiling Grid Command

    Using AutoCAD Architecture 2011. I'll try posting there and see if anyone knows! Thanks.

Similar Threads

  1. 2014: Ceiling Grid without tiles, just the grid
    By Spark Yunker in forum Revit Architecture - General
    Replies: 5
    Last Post: 2013-11-26, 03:04 PM
  2. Ceiling Grid
    By RevitNinja in forum Revit MEP - General
    Replies: 2
    Last Post: 2007-10-16, 12:11 AM
  3. 2x2 ceiling grid
    By sfoss in forum Revit Architecture - General
    Replies: 1
    Last Post: 2007-02-12, 02:02 AM
  4. Matching ceiling grid to ceiling rendering
    By Nevine in forum Revit - Rendering
    Replies: 1
    Last Post: 2004-11-27, 06:55 AM
  5. Matching ceiling grid to ceiling rendering
    By Nevine in forum Revit Architecture - General
    Replies: 1
    Last Post: 2004-11-27, 06:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •