Results 1 to 1 of 1

Thread: MVPart small insertion

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2008-05
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Question MVPart small insertion

    Hi,

    I created a Chiller w/ Content Builder and when inserted, it comes out smaller than the size I model it. I'm still going thru the Content Builder help to see if there's an answer.

    Has anyone had this problem before?

    Thanks

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Problem solved:

    Had the scale set for 1/64" changed it to 1:1 and it works OK.
    Last edited by miszou; 2009-12-01 at 07:12 PM. Reason: found the problem

Similar Threads

  1. Classification MvPart
    By bast.jean380633 in forum ACA General
    Replies: 0
    Last Post: 2013-11-22, 03:11 PM
  2. How do I get an insertion point from an MVPART
    By CADFX57 in forum AutoLISP
    Replies: 5
    Last Post: 2011-02-28, 08:12 PM
  3. mvpart add Delay
    By buzz in forum AMEP General
    Replies: 2
    Last Post: 2008-02-04, 09:51 PM
  4. mvpart System
    By buzz in forum AMEP General
    Replies: 1
    Last Post: 2008-01-10, 06:38 PM
  5. A Mvpart problem
    By claire1027 in forum AMEP General
    Replies: 3
    Last Post: 2007-06-21, 09:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •