Results 1 to 2 of 2

Thread: Quicktime Panaroma error

  1. #1
    Member
    Join Date
    2009-11
    Posts
    2
    Login to Give a bone
    0

    Default Quicktime Panaroma error

    I have recently discovered how to do a panaroma render, however, whenever I try and save the file as a quicktime vr file it comes up with the following error message

    "Quicktime 3.0 error to initialize" and gives me a file path where the error comes from

    I downloaded the recent quicktime 7 (the free version) - do I need the full pack to be able to save and write movies on viz?

    Any help on this would be great

    Cheers

    Chris

  2. #2
    Design Visualization Moderator stusic's Avatar
    Join Date
    2004-10
    Location
    Denver, Colorado
    Posts
    1,514
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Quicktime Panaroma error

    I think so, because it will be using the quicktime engine to write the actual video, which the free version doesn't do.

    HTH!
    Phillip Bradshaw
    Lead Pixel Pusher, Lucid Design Studio
    CAD Detailer, Proctor Productions

    A doctor can bury his mistakes but an architect can only advise his clients to plant vines. - Frank Lloyd Wright

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 2011-03-17, 06:54 PM
  2. Simulation to Quicktime movie
    By bwiersema in forum NavisWorks - General
    Replies: 1
    Last Post: 2010-04-26, 07:52 PM
  3. QuickTime VR et 3dsMax
    By METANAMORPHOSE in forum Français - 3ds Max / Maya
    Replies: 1
    Last Post: 2010-01-21, 10:52 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 2007-03-02, 08:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •