Results 1 to 7 of 7

Thread: Display of polylines is messed up in Model Space

  1. #1
    Member
    Join Date
    2018-02
    Posts
    5
    Login to Give a bone
    0

    Default Display of polylines is messed up in Model Space

    While working in AustoCAD Map 3D, I accidentally typed "3" in the command line and ACAD opened 3DORBIT. I exited from that, but now my lines are being displayed as either wireform or outlined. I had this happen once before but managed to get everything to display right, but I must have brain fog today because I can't figure out how to fix this.
    Everything displays correctly in the layout viewports, so at least it will plot OK. The lines behave OK, endpoints/nodes are selectable, but looking at this is driving me batty.

    Anyone have any ideas how to get my Model space to display correctly again?

    Let me try to post a snip of the drawing to show you what this weirdness looks like:
    modelDisplay weird.png


    I also attached a normal looking screen snip.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Certifiable AUGI Addict cadtag's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Cairo - no, not Illinois
    Posts
    4,983
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Display of polylines is messed up in Model Space

    FILLMODE is set to??

  3. #3
    Member
    Join Date
    2018-02
    Posts
    5
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Display of polylines is messed up in Model Space

    FILLMODE is ON

  4. #4
    Certifiable AUGI Addict cadtag's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Cairo - no, not Illinois
    Posts
    4,983
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Display of polylines is messed up in Model Space

    then check visual styles and set to '2D WIREFRAME'

  5. #5
    Member
    Join Date
    2018-02
    Posts
    5
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Display of polylines is messed up in Model Space

    Thanks!

    Turns out that it was in "WIREFRAME" and I needed to change it to realistic. It is close to what the original was, but not exactly how it looks before 3DORBIT got involved.

    Is there a setting that will turn the 3D Visual Styles off?

  6. #6
    Certifiable AUGI Addict cadtag's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Cairo - no, not Illinois
    Posts
    4,983
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Display of polylines is messed up in Model Space

    2d wireframe, wireframe, or 3d wireframe? all different view styles

  7. #7
    Member
    Join Date
    2018-02
    Posts
    5
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Display of polylines is messed up in Model Space

    It was Wireframe. 2Dwireframe is not even on the list of options, just 3DWireframe and Wireframe.

Similar Threads

  1. Polylines with arcs to polylines with segments
    By randyspear in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 2009-04-15, 06:22 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 2008-02-22, 04:13 PM
  3. How to change LW PolyLines to 2D PolyLines
    By Lions60 in forum AutoLISP
    Replies: 10
    Last Post: 2007-07-13, 05:58 PM
  4. How to convert 3D Polylines to 2D Polylines
    By GreyHippo in forum AutoLISP
    Replies: 16
    Last Post: 2007-01-04, 05:32 PM
  5. AutoCAD polylines to 3d polylines
    By neil_morrish in forum AutoCAD General
    Replies: 5
    Last Post: 2004-07-22, 10:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •