Results 1 to 5 of 5

Thread: Purge Page setups

  1. #1
    All AUGI, all the time kathy71046's Avatar
    Join Date
    2004-07
    Location
    Perth Australia
    Posts
    736
    Login to Give a bone
    0

    Default Purge Page setups

    Is there any way to do this?

    I used a template from home to create a title page at work, and it keeps setting all my pages on the automatic printing to the missing printer.

    (Using ASD and it is very odd in how it lets you print, but if I can remove the apparent default setup, it might actually print my sheets properly.)
    Kathy Taylor
    Senior Structural Draftsperson & Proprietor
    TaylorCAD
    www.taylorcad.com.au

    I don't suffer from insanity - I enjoy it!
    Revit User Phase 3, 4, 5, 4, 3, 5, 4.....

  2. #2
    Administrator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,803
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Purge Page setups

    You can select and delete page setups from the Page Setup dialog.
    Page setups are stored per-layout in the drawing, so there is not really anything "setting your pages...to a missing printer"
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  3. #3
    The Silent Type RobertB's Avatar
    Join Date
    2000-01
    Location
    Seattle WA USA
    Posts
    5,859
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Purge Page setups

    Quote Originally Posted by Katika View Post
    I used a template from home to create a title page at work, and it keeps setting all my pages on the automatic printing to the missing printer.
    Why not import the correct page setup, set the layout to use that, and then delete the bad page setup? This is all possible from the Page Setup Manager.
    R. Robert Bell
    Design Technology Manager
    Stantec
    Opinions expressed are mine alone and do not reflect the views of Stantec.

  4. #4
    Active Member
    Join Date
    2009-07
    Posts
    95
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Purge Page setups

    Quote Originally Posted by RobertB View Post
    Why not import the correct page setup, set the layout to use that, and then delete the bad page setup? This is all possible from the Page Setup Manager.
    Is there any way to delete more than one at a time? I have a set of drawings that has a TON of page setups in it and I'm tired of having to scroll through them when I need to use a different page setup.

  5. #5
    Administrator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,803
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Purge Page setups

    Quote Originally Posted by kkimberlin View Post
    Is there any way to delete more than one at a time? I have a set of drawings that has a TON of page setups in it and I'm tired of having to scroll through them when I need to use a different page setup.
    Highlight one and hold down the DEL key.
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

Similar Threads

  1. Page setups - how many is too many?
    By gilmer in forum CAD Standards
    Replies: 14
    Last Post: 2008-05-31, 06:54 PM
  2. getting page setups
    By jakob_k in forum AutoLISP
    Replies: 6
    Last Post: 2007-10-03, 06:05 PM
  3. Is it possible to purge page setups, from the plot dialog box?
    By john.103073 in forum AutoCAD LT - General
    Replies: 5
    Last Post: 2006-04-05, 08:51 PM
  4. Page Setups
    By cadmecheng in forum AutoCAD Plotting
    Replies: 2
    Last Post: 2005-08-07, 11:14 PM
  5. Missing Page Setups in Page Setup Override
    By footprint_arch in forum AutoCAD Sheet Set Manager
    Replies: 2
    Last Post: 2005-06-15, 08:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •