Results 1 to 4 of 4

Thread: AutoCAD Mechanical 2005 very bottom bar Error

  1. #1
    Member
    Join Date
    2008-02
    Posts
    6
    Login to Give a bone
    0

    Angry AutoCAD Mechanical 2005 very bottom bar Error

    Attached is an image of my error. At the very bottom bar where; "snap, grid, ortho, etc" appear I keep getting some lame read out (ex. END, MID, CND, NOD, QUA, ETC), and it pushes my bottoms over. Now I wouldn't mind it since I know all the hotkeys for snap and such, but there is no hotkey for switching between model and paper space in layout tabs. My only quick fix is to restart the program.

    I'd like to get rid of this lame read out, it serves no purpose. I've looked through the menus and can't figure out how to get rid of it.

    Can anyone help me?
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Certified AUGI Addict jaberwok's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    0,0,0 The Origin
    Posts
    8,569
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AutoCAD Mechanical 2005 very bottom bar Error

    Those are object snaps.
    A right-click on one of the tabs will probably give you the option to not display them.
    John B

    "You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep-seated need to believe." - Carl Sagan

  3. #3
    Member
    Join Date
    2008-02
    Posts
    6
    Login to Give a bone
    0

    Red face Re: AutoCAD Mechanical 2005 very bottom bar Error

    END, MID, CEN, -I can't believe I didn't make that connection (not being sarcastic, didn't really know).

    But unfortunately I still can't find an option to turn it off. I know its in OSNAP, but where is the question, consulting F1 help, now that I have a direction.

    Thanks jaberwok.

    Anybody else have an idea where the option to turn off OSNAP tracking read out?

  4. #4
    Member
    Join Date
    2008-02
    Posts
    6
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AutoCAD Mechanical 2005 very bottom bar Error

    Couldn't find anything in help. And the error is back. It only goes away when I restart the program. When I'm drawing it appears then disappears, but now its back and building up and soon all the buttons will be pushed off screen.

    Any ideas on how to get rid of this read out.

Similar Threads

  1. Error in SetPartData - AutoCAD Mechanical VBA
    By Nirantar.Vidyarthee904215 in forum VBA/COM Interop
    Replies: 1
    Last Post: 2013-05-03, 03:06 PM
  2. Using AutoCad 2005 Mechanical
    By frank.scharber in forum AutoCAD Mechanical - General
    Replies: 3
    Last Post: 2008-05-01, 03:40 PM
  3. AutoCAD Mechanical Wishlist AU 2005
    By jonathan.landeros in forum AutoCAD Mechanical - Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2005-11-22, 07:24 AM
  4. autocad 2000 lt drawing wont open in autocad mechanical 2005
    By garryh in forum AutoCAD Mechanical - General
    Replies: 1
    Last Post: 2005-06-21, 10:02 PM
  5. AutoCAD Mechanical 2005 -structural shape calculation
    By gwasilevich in forum AutoCAD Mechanical - General
    Replies: 1
    Last Post: 2005-03-21, 08:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •