Results 1 to 2 of 2

Thread: Bug Macro

  1. #1
    Member
    Join Date
    2009-07
    Location
    Clamart
    Posts
    22
    Login to Give a bone
    0

    Smile Bug Macro

    Bonjour à tous,
    je me permet de vous solliciter car j'ai un bug sur une macro. Je n'ai pas développé cette macro car je ne sais pas faire.
    La macro fonctionnait très bien sur Revit2010 avec XP32bit. Par contre en Revit2010 avec Seven64bit elle plante.
    Ci jont message d'erreur.
    Est ce que vous pouvez m'aider svp ?
    Merci par avance.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    AUGI Addict cnevians@yahoo.fr's Avatar
    Join Date
    2003-05
    Location
    North of France
    Posts
    1,326
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Bug Macro

    A part contacter le developpeur de cette macro .. je ne vois pas ...
    *
    NEVIANS Cédric - Architecte DPLG - FR
    *
    "Je crois quelquefois que le signe le plus flagrant qu’une vie intelligente existe quelque part dans l’univers est que personne n’a essayé de nous contacter...." Bill Watterson

Similar Threads

  1. CP222-2: Autodesk Revit VSTA: Writing Your First Macro An Introduction to the Macro Manager
    By Autodesk University in forum Customization and Programming
    Replies: 0
    Last Post: 2014-12-01, 02:12 AM
  2. Run Macro
    By rafael.freitas in forum VBA/COM Interop
    Replies: 1
    Last Post: 2010-05-25, 02:58 PM
  3. macro:
    By clintonc in forum VBA/COM Interop
    Replies: 3
    Last Post: 2008-08-11, 02:10 PM
  4. Challenging Macro to reverse the function of an existing macro
    By parminderkeilah in forum VBA/COM Interop
    Replies: 1
    Last Post: 2008-05-19, 02:50 PM
  5. call script within macro & nested macro
    By wahyudin in forum AutoCAD LT - General
    Replies: 3
    Last Post: 2007-10-22, 01:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •