See the top rated post in this thread. Click here

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Having graphic and interface issues with NW2011

  1. #11
    The Silent Type RobertB's Avatar
    Join Date
    2000-01
    Location
    Seattle WA USA
    Posts
    5,859
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Having graphic and interface issues with NW2011

    Quote Originally Posted by rsloyer View Post
    Got them to send me an NWC, and the NWC is causing the exact same problem!
    Ugh. Send the NWC to Autodesk's tech support and get their take on the issue.
    R. Robert Bell
    Design Technology Manager
    Stantec
    Opinions expressed are mine alone and do not reflect the views of Stantec.

  2. #12
    100 Club
    Join Date
    2009-07
    Posts
    125
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Having graphic and interface issues with NW2011

    Got the sub to clean up the dwg, and then the nwc, and it finally worked.

    Now I'm on to a new set of issues and both Navisworks and Revit both are crashing out.

  3. #13
    100 Club
    Join Date
    2009-07
    Posts
    125
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Having graphic and interface issues with NW2011

    So I'm being told I can't run Autodesk products with two video cards? I'm not sure why it was working fine prior to all of the 2011 versions, but now I'm crashing out on both Revit and Navisworks, and I'm only running Revit on one screen.

  4. #14
    100 Club
    Join Date
    2009-07
    Posts
    125
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Having graphic and interface issues with NW2011

    Whole computer crashed out requiring a complete system wipe and reinstall. Even removed the second video card. Now Navisworks is lagging horribly, takes forever to load a .nwf, and then locks up with a blank white screen and the view cube vanishes.

    Good times!

  5. #15
    AUGI Addict
    Join Date
    2015-12
    Posts
    2,095
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Having graphic and interface issues with NW2011

    Quote Originally Posted by rsloyer View Post
    So I'm being told I can't run Autodesk products with two video cards? I'm not sure why it was working fine prior to all of the 2011 versions, but now I'm crashing out on both Revit and Navisworks, and I'm only running Revit on one screen.
    You may want to define "can't run with two cards". I'm pretty sure Navisworks doesn't take advantage of SLI/Crossfire. Maybe somebody was summarizing a posting from the AutoCAD 2011 forum about Windows XP not having hardware accelleration on a second monitor?
    If you are going to fly by the seat of your pants, expect friction burns.
    Some say beauty is in the eye of the Beholder... perhaps so, but I've only seen the disintegration beam.
    Everyone else being wrong is not the same thing as being right.

  6. #16
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2018-07
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Having graphic and interface issues with NW2011

    Hi. Can anyone help me with making a navis model form my PDS project?
    I would be appreciat it if you would help me.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. graphic issues...
    By mickaeL_renauD in forum Revit Architecture - General
    Replies: 3
    Last Post: 2009-04-10, 07:38 AM
  2. Graphic Issues w/ Revit 64
    By bholmes in forum Revit Architecture - General
    Replies: 7
    Last Post: 2009-01-22, 08:26 PM
  3. Interface Issues
    By nsinha73 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 3
    Last Post: 2008-10-07, 11:31 PM
  4. Minor Interface issues which affect us all every day
    By twaldock in forum Revit Architecture - Wish List
    Replies: 1
    Last Post: 2007-02-19, 11:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •