See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 7 of 7

Thread: Match properties

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Member
    Join Date
    2004-08
    Posts
    30
    Login to Give a bone
    0

    Default Match properties

    I have a problem with match properties. When I select a object that I want the properties changed, all the entities that touch that object change also. I'm sure this is just a setting but I can't think of where it would be. If you have an answer I would appreciate it.

  2. #2
    AUGI Addict Glenn Pope's Avatar
    Join Date
    2001-05
    Location
    Austin, TX USA
    Posts
    2,201
    Login to Give a bone
    1

    Default Re: Match properties

    Could they be part of a group?
    Glenn Pope
    Civil Designer/CAD Manager
    River City Engineering
    AutoCAD Civil 3D 2011 Ver. 3
    Windows 7 Pro 64bit
    I explode MTEXT.

  3. #3
    The Silent Type Mike.Perry's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Posts
    13,654
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Match properties

    Hi

    Please note I've *moved* this thread from the AutoCAD Customization Forum to this one as I feel this particular Forum is a more appropriate place for such a topic.

    Thanks, Mike

    Forum Moderator


  4. #4
    Member
    Join Date
    2004-12
    Posts
    2
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Match properties

    I have the same problem, i havnt looked into it too much but it results from the new hatch associativity. A quick fix is to uncheck the hatch composition associative box, for the moment i have found nonassociative hatches the lesser of two evils.

  5. #5
    Member
    Join Date
    2004-08
    Posts
    30
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Match properties

    I have unchecked the nonassosiative hatch and like you said it is a quick fix. In order to stretch an entity and have the hatch stretch with it. I am currently working in release 2004 and I know that earlier releases allowed this to work.

  6. #6
    The Silent Type Mike.Perry's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Posts
    13,654
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Match properties

    Hi

    Take a look at the system variable PickStyle (try setting to 0 or 1 instead of 2 or 3).

    Have a good one, Mike

  7. #7
    Member
    Join Date
    2004-08
    Posts
    30
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Match properties

    Thanks that did it for me.

Similar Threads

  1. Match Properties
    By towers in forum AutoCAD Civil 3D - Land Desktop Companion - General
    Replies: 1
    Last Post: 2009-08-27, 01:52 PM
  2. Match Properties
    By Zia Farooqi in forum AMEP Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2009-07-05, 12:38 AM
  3. Match Properties
    By mlf in forum AutoCAD General
    Replies: 9
    Last Post: 2009-02-22, 02:54 PM
  4. Match properties
    By Revit MEP DR in forum AMEP Wish List
    Replies: 1
    Last Post: 2006-11-01, 06:11 PM
  5. ADT Match Properties
    By Steve_Bennett in forum ACA Wish List
    Replies: 2
    Last Post: 2005-04-29, 08:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •