Results 1 to 6 of 6

Thread: Block Editor vs Enhanced Attribute Editor

  1. #1
    Member jf1725's Avatar
    Join Date
    2001-05
    Posts
    30
    Login to Give a bone
    0

    Default Block Editor vs Enhanced Attribute Editor

    Using ACAD 2011 -
    The Block Editor opens when I double click on a block that does NOT have attributes. But if I double click on a block that DOES have attirbutes I get the Enhanced Attribute Editor instead. I want the BE to open whether the block has attributes or not. How do I fix this?

  2. #2
    Certifiable AUGI Addict ccowgill's Avatar
    Join Date
    2004-08
    Location
    Hartford, Michigan
    Posts
    3,197
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Block Editor vs Enhanced Attribute Editor

    Quote Originally Posted by jf1725 View Post
    Using ACAD 2011 -
    The Block Editor opens when I double click on a block that does NOT have attributes. But if I double click on a block that DOES have attirbutes I get the Enhanced Attribute Editor instead. I want the BE to open whether the block has attributes or not. How do I fix this?
    in the cui editor, add a double click edit function to open the block editor instead of the enhanced attribute editor.
    Christopher T. Cowgill, P.E.
    Autodesk Expert Elite
    AEC Collection Civil 3D 2020
    Windows 10

  3. #3
    Member jf1725's Avatar
    Join Date
    2001-05
    Posts
    30
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Block Editor vs Enhanced Attribute Editor

    Quote Originally Posted by ccowgill View Post
    in the cui editor, add a double click edit function to open the block editor instead of the enhanced attribute editor.
    Thanks, but could you expand on that a bit?

  4. #4
    Certifiable AUGI Addict ccowgill's Avatar
    Join Date
    2004-08
    Location
    Hartford, Michigan
    Posts
    3,197
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Block Editor vs Enhanced Attribute Editor

    Quote Originally Posted by jf1725 View Post
    Thanks, but could you expand on that a bit?
    See the attached screen shot
    Attached Images Attached Images
    Christopher T. Cowgill, P.E.
    Autodesk Expert Elite
    AEC Collection Civil 3D 2020
    Windows 10

  5. #5
    Member jf1725's Avatar
    Join Date
    2001-05
    Posts
    30
    Login to Give a bone
    0

    Red face Re: Block Editor vs Enhanced Attribute Editor

    Quote Originally Posted by ccowgill View Post
    See the attached screen shot
    Thanks! I think I've got it now.

  6. #6
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2014-05
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Block Editor vs Enhanced Attribute Editor

    Quote Originally Posted by ccowgill View Post
    in the cui editor, add a double click edit function to open the block editor instead of the enhanced attribute editor.

    Hello ccowgill. Do you know how to achieve this in a MAC software; aCAD 2013? Or where I can find the double-click edit options? Much appreciated.

Similar Threads

  1. Enhanced Attribute Editor
    By Wish List System in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 2
    Last Post: 2014-10-10, 04:31 PM
  2. Enhanced Attribute Editor
    By duyen.nguyenthien in forum AutoCAD General
    Replies: 6
    Last Post: 2010-09-21, 05:56 AM
  3. enhanced attribute editor
    By fallingdog in forum AutoCAD LT - General
    Replies: 3
    Last Post: 2010-08-19, 11:40 AM
  4. Block Attribute Manager Vs. Enhanced Attribute Editor
    By zoomharis in forum AutoCAD General
    Replies: 0
    Last Post: 2006-04-15, 11:53 AM
  5. Do I have to use the Enhanced Attribute editor?
    By GreyHippo in forum AutoCAD General
    Replies: 6
    Last Post: 2004-08-18, 08:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •