Results 1 to 3 of 3

Thread: maya 2011

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2010-10
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Default maya 2011

    hello, i am all new with maya and i have some problems that are keep comming every time i turn on maya 2011.

    the problem shows when i start modeling and in some point when i turn on the shaded view my viewport become gray and i don't see anything. not even my model, or grid, nothing.
    when that happens i move the mouse around i and sometimes this gray view vanish and all become normal, but if i click with mouse or push any button, the problem starts again.

    i put some pictures so you can see.

    please help, i want to learn maya
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Administrator BlackBox's Avatar
    Join Date
    2009-11
    Posts
    5,536
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: maya 2011

    Congrats on your first post, and welcome to the forums!

    ... Does your PC meet the minimum Autodesk Maya 2011 System Requirements?
    "How we think determines what we do, and what we do determines what we get."

    Sincpac C3D ~ Autodesk Exchange Apps

    Computer Specs:
    Dell Precision 3620, Core i7-7700K 4.2GHz, 64GB RAM, Samsung 970 Pro M.2, 8GB NVIDIA Quadro P4000

  3. #3
    Member
    Join Date
    2012-11
    Posts
    20
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: maya 2011

    Try saving your ready to render scene, resolution, quality etc, then close Maya. Go to your project directory and on your scene file go Right Click>Render, this will start Maya Batch without Maya, in turn it will give your available RAM a breather because Maya wont be eating!

Similar Threads

  1. GUI issue with Maya 8.5
    By kmadden in forum Maya - General
    Replies: 1
    Last Post: 2012-11-30, 04:49 PM
  2. Maya 2011
    By METANAMORPHOSE in forum Français - 3ds Max / Maya
    Replies: 0
    Last Post: 2010-03-10, 07:33 AM
  3. 3DS or Maya??? Help!
    By CADDmanVA in forum DV - The 3rd Dimension
    Replies: 7
    Last Post: 2007-11-21, 12:32 PM
  4. 3D Max 6 and Maya 5 ?
    By CadVizion in forum Revit - Rendering
    Replies: 1
    Last Post: 2006-10-24, 07:00 AM
  5. 3DS Max or Alias Maya?
    By CADBIMManager in forum DV - The 3rd Dimension
    Replies: 6
    Last Post: 2005-12-06, 09:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •