Results 1 to 2 of 2

Thread: Design Tool Catalog not working

  1. #1
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2010-10
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Exclamation Design Tool Catalog not working

    I have both 2010 and 2011 loaded on my machine. I open the Content Browser. Anything that I try to drag and drop from the tool catalogs does not drop into the drawing. I get no error at all. It's just empty. Any suggestions? Thanks in advance.

  2. #2
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Design Tool Catalog not working

    Quote Originally Posted by battishillb View Post
    I have both 2010 and 2011 loaded on my machine. I open the Content Browser. Anything that I try to drag and drop from the tool catalogs does not drop into the drawing. I get no error at all. It's just empty. Any suggestions? Thanks in advance.
    Hi there battishillb,
    I had the same problem, I think the reason for your problem lies in your tool catalog!!! I suggest you to give a visit to these movie catalog softwares as maybe they could be of help... Have an awesome day!
    Mika Hawkins

Similar Threads

  1. catalog editor not working
    By mikew.105958 in forum AMEP General
    Replies: 2
    Last Post: 2007-10-08, 11:31 PM
  2. Put sub-assemblies into a Tool Palette or the Custom Tool Catalog?
    By justin.d.ehart in forum AutoCAD Civil 3D - Corridors
    Replies: 1
    Last Post: 2007-06-05, 03:52 PM
  3. Scale objects by a factor of 1,000 from design tool catalog
    By davidfalconer in forum ACA General
    Replies: 4
    Last Post: 2006-10-24, 03:07 AM
  4. Design Tool Catalog
    By czeber in forum ACA General
    Replies: 3
    Last Post: 2006-10-24, 02:55 AM
  5. Copying tool palates to workstations from a Network tool catalog
    By acommero in forum AutoCAD Customization
    Replies: 2
    Last Post: 2006-01-12, 06:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •