Results 1 to 2 of 2

Thread: Big Network Problem

  1. #1
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2008-04
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Question Big Network Problem

    I am now working big sewer-strom network. We have approximately 3000 manhole (2000 sewer+100 storm) and 120 km length of pipe. I draw all network in autocad civil 2011. But its hard to work in autocad because autocad crash( for example when i add some label).
    Do you know any solution of this problem?
    Also i think maybe this problem autocad works all pipe networks 3d. Can we disable that?

  2. #2
    AUGI Addict Glenn Pope's Avatar
    Join Date
    2001-05
    Location
    Austin, TX USA
    Posts
    2,201
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Big Network Problem

    Best practice is to breakup your networks into separate drawings. Sewer get its own drawing, as well as storm. Then if that network is large, you can separate it out by outflow.
    Glenn Pope
    Civil Designer/CAD Manager
    River City Engineering
    AutoCAD Civil 3D 2011 Ver. 3
    Windows 7 Pro 64bit
    I explode MTEXT.

Similar Threads

  1. Network problem
    By klausstroehl in forum Revit Structure - General
    Replies: 2
    Last Post: 2010-05-19, 07:07 AM
  2. Network Problem
    By harkeychad in forum Revit Architecture - General
    Replies: 1
    Last Post: 2008-10-02, 12:23 PM
  3. Network Deploy Problem
    By sbrown in forum Revit Architecture - General
    Replies: 2
    Last Post: 2007-01-12, 07:07 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 2005-08-30, 06:58 PM
  5. 6.0 Network problem
    By sbrown in forum Revit Architecture - General
    Replies: 3
    Last Post: 2003-12-22, 07:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •