See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 5 of 5

Thread: Etransmit Bug

  1. #1
    Active Member bjlottis's Avatar
    Join Date
    2015-12
    Posts
    50
    Login to Give a bone
    1

    Default Etransmit Bug

    I recently came across a bug in the e-transmit routine that you might be interested in.

    It occurs when on of the drawings you want to send (e.g. A.dwg) is xref'ed into another (e.g. B.dwg) and you try etransmit both at the same time. You will get a warning that A.dwg is already part of the package, so the routine will not add it again. At this point, A.dwg has any overlayed xrefs of its own, they will not be included in the package because B.dwg doesn't see them.

    The best solution that i know of is to go back and etransmit A.dwg the file individually.

    Brian

  2. #2
    All AUGI, all the time thomas.stright's Avatar
    Join Date
    2015-12
    Location
    Texas
    Posts
    535
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Etransmit Bug

    I have not had that problem yet... I just finished creating about 30 etrasmit files of a project.

  3. #3
    All AUGI, all the time
    Join Date
    2011-05
    Posts
    926
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Etransmit Bug

    I haven't had that problem either. Do you have circular Xrefs?

  4. #4
    Active Member bjlottis's Avatar
    Join Date
    2015-12
    Posts
    50
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Etransmit Bug

    There are no circular xrefs. I did do a test while explaining the problem to co-worker and discovered that the sequence in which the files are added does matter. If I drag and drop the whole group of drawings, B.dwg might get listed first and then e-transmit blocks the addition of A.dwg and its xrefs. If I manually add A.dwg first, and then B.dwg there's no problem.

    Brian

  5. #5
    The Silent Type RobertB's Avatar
    Join Date
    2000-01
    Location
    Seattle WA USA
    Posts
    5,859
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Etransmit Bug

    Please submit a bug report at Autodesk's website. They ought to know about this problem.

Similar Threads

  1. etransmit
    By param.cambow in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 2010-08-31, 06:41 AM
  2. ETransmit
    By Tommybluegrass in forum AutoCAD Tips & Tricks
    Replies: 5
    Last Post: 2007-12-17, 02:01 PM
  3. etransmit
    By dzatto in forum ACA General
    Replies: 5
    Last Post: 2007-10-18, 05:19 PM
  4. ETransmit - What do you do...
    By kschultz in forum AutoCAD General
    Replies: 7
    Last Post: 2006-01-25, 02:37 PM
  5. etransmit
    By cds in forum ACA General
    Replies: 4
    Last Post: 2004-10-08, 11:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •