Results 1 to 2 of 2

Thread: Metric AND Imperial dimensions

  1. #1
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2010-09
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Default Metric AND Imperial dimensions

    Does anyone know if there is a way to put both Metric AND Imperial dimensions in Revit Architecture in the same dimension? I have found that it is helpful for students to see both dimensions to understand the relationship. Right now I am doing two sets of dimensions, with one having a different type with the Metric dimension. Thanks in advance.

  2. #2
    Certifiable AUGI Addict tedg's Avatar
    Join Date
    2005-06
    Location
    in the upper right corner
    Posts
    3,381
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Metric AND Imperial dimensions

    Quote Originally Posted by jbnickel4 View Post
    Does anyone know if there is a way to put both Metric AND Imperial dimensions in Revit Architecture in the same dimension? I have found that it is helpful for students to see both dimensions to understand the relationship. Right now I am doing two sets of dimensions, with one having a different type with the Metric dimension. Thanks in advance.
    I don't think so, this was asked/discussed HERE, which does give a few tips and work arounds. But as far as I know having both on one dimension (like AutoCAD) doesn't exist, atleast for 2011 and under.

Similar Threads

  1. I wish dimensions could show Imperial and metric values in the same dimension string
    By Wish List System in forum Revit Architecture - Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2011-12-27, 10:17 PM
  2. Imperial and Metric Dimensions
    By Meical ap Gwaredd in forum AutoCAD Annotation
    Replies: 9
    Last Post: 2011-06-22, 06:38 AM
  3. Metric dimensions with Imperial suffix?
    By paullee in forum Revit Structure - General
    Replies: 2
    Last Post: 2007-05-18, 12:15 AM
  4. Metric and imperial dimensions
    By PeterJ in forum Revit Architecture - Tips & Tricks
    Replies: 15
    Last Post: 2005-12-12, 07:28 PM
  5. Imported Imperial window in Metric model; dimensions strange
    By Damo in forum Revit Architecture - General
    Replies: 0
    Last Post: 2004-05-11, 03:24 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •