Results 1 to 5 of 5

Thread: Xrefs not printing or printing in light gray

  1. #1
    Member
    Join Date
    2005-02
    Location
    Michigan
    Posts
    23
    Login to Give a bone
    0

    Default Xrefs not printing or printing in light gray

    I just migrated from Autocad 2007 to 2012. I am having problems printing xrefs, they are showing up really light gray. I have set the transparency to 0, they appear fine on the screen, but don't print right.

    To explain a little further, the way we do files here is by having a basemap that is x-refed into a project drawing. The project drawing is then x-refed into a title page drawing that is then printed. The title page prints the stuff from the project drawing, but not from the basemap. You can see it on the screen, but not on paper. When I do a print preview it looks right.

    The drawings still print in 2007 without problems. Any suggestions?

  2. #2
    Super Moderator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,705
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Xrefs not printing or printing in light gray

    Is the same CTB/STB file that you use in 2007 available to 2012?
    If you expand the plot dialog, you will see the plot style and whether or not it was found.
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  3. #3
    Member
    Join Date
    2005-02
    Location
    Michigan
    Posts
    23
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Xrefs not printing or printing in light gray

    Yes, it is the same. I just found a spot where you can make a locked layer transparent. It is on a locked layer, but that didn't help by setting that to 0.

  4. #4
    Super Moderator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,705
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Xrefs not printing or printing in light gray

    On screen transparency with locked layers and xref have no effect on the printed output, so you don't have to look into this any further.

    What about the plot preview - does it look OK there?
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  5. #5
    Member
    Join Date
    2005-02
    Location
    Michigan
    Posts
    23
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Xrefs not printing or printing in light gray

    It is operator error- it is the printer I am sending it to, it works just fine on another printer in the office.

    Thank you so much for trying to help me.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 2017-03-06, 08:56 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 2013-03-25, 08:55 PM
  3. Printing a .dwg with .dwf xrefs
    By timc.206554 in forum Design Review - General
    Replies: 0
    Last Post: 2009-08-17, 02:36 PM
  4. Printing Gray colors
    By Martin Figlarz in forum Revit - Plotting/Printing/Exporting
    Replies: 2
    Last Post: 2007-06-20, 09:04 PM
  5. Printing Hp Laserjet 5000- Customer Logo not printing solid
    By thomas.huckabee in forum AutoCAD Plotting
    Replies: 10
    Last Post: 2005-05-26, 08:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •