Results 1 to 2 of 2

Thread: Frozen X-Ref Layers Help

  1. #1
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2011-10
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Question Frozen X-Ref Layers Help

    I am working on some design drawings, I have some drawings background that I have x-refed into multiple drawings. However, all the layers that I had previously frozen have thawed.

    I set visretain to 1.

    Is there anything else that I can try?

    I have limited CAD knowledge, all of our CAD techs are busy, so I have to do the work myself. So please provide clear instruction, and play nice

  2. #2
    Administrator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,802
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Frozen X-Ref Layers Help

    VIERETAIN = 1 won't make layers go back to being frozen, it just means that layer properties from the base drawing will not be incorporated when the main drawing is opened.

    So if VISRETAIN = 0 when you first opened the main drawing, then the xref layer properties will revert back to how they are in the base drawing - and you will have to set them once again.
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 2018-04-13, 03:57 AM
  2. Convert off layers to frozen layers
    By Tom.Weinstein.137333 in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 2012-11-08, 05:04 PM
  3. 2012: Layers frozen in P.S.
    By tvri in forum AutoCAD General
    Replies: 5
    Last Post: 2012-01-23, 12:38 PM
  4. FROZEN LAYERS
    By philw in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 2008-01-15, 03:59 PM
  5. Frozen Layers
    By s19odin52 in forum AutoCAD General
    Replies: 8
    Last Post: 2005-04-08, 04:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •