See the top rated post in this thread. Click here

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Plot window randomly offset

  1. #11
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Plot window randomly offset

    tessss.png
    [code]Dwg.Plot.PlotToFile "C:\Users\wawang-pc\Documents\0\xxx" & Chr(i)/[code]
    i want loop but this is fail,
    and i want in nitro pdf show after loop one by one
    please help

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by shadashiindia770168 View Post
    I found on another forum good for printing, maybe it will help you -
    where is link

  2. #12
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Plot window randomly offset

    tessss.png
    can not loop and debug this yellow line

  3. #13
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Plot window randomly offset

    Quote Originally Posted by juninawan.wawan784198 View Post
    where is link

    - - - Updated - - -

    www. kdmsoft.net/revers.html

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by juninawan.wawan784198 View Post
    where is link
    This forum is forbidden to give references. Very bad forum.

  4. #14
    Administrator Ed Jobe's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Location
    Turlock, CA
    Posts
    5,591
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Plot window randomly offset

    Quote Originally Posted by shadashiindia770168 View Post
    This forum is forbidden to give references. Very bad forum.
    Sorry you are having trouble. Our spam filter blocks links for new users since most spammers create a new account just to post a link to their website. Your increased post count should allow you to post links now.
    C:> ED WORKING....

  5. #15
    Administrator Ed Jobe's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Location
    Turlock, CA
    Posts
    5,591
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Plot window randomly offset

    Quote Originally Posted by juninawan.wawan784198 View Post
    can not loop and debug this yellow line
    There is nothing to debug there. It is just a method of the Plot object, not one of your subroutines. You can however hover over the (i) to check its value. If you want to see the value for the whole string, select from the first quote to the right parenthesis and right click> Add Watch. You can then inspect the value in the Watch Window.

    Note that your string doesn't assign a file extension to the path, e.g. & chr(i) & ".pdf"
    C:> ED WORKING....

  6. #16
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Plot window randomly offset

    Ed jobe Ok has succses
    But i am confious
    Why must convert to dcs
    Wcs (World current system)
    ucs (User current system)
    Dcs (display current system)
    Can you explain me
    For example
    I have one block
    Min boundingbox
    (100,100,0) 'x ,y,z
    And max upper right
    In coordinat
    (100,200,0) ' xyz
    Is this coordinat
    By UCs or WCs
    And my asking
    Why must before zoom
    Must convert to Dcs
    Why must translate
    To dcs

  7. #17
    Administrator Ed Jobe's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Location
    Turlock, CA
    Posts
    5,591
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Plot window randomly offset

    Quote Originally Posted by juninawan.wawan784198 View Post
    And my asking
    Why must before zoom
    Must convert to Dcs
    Why must translate
    To dcs
    Because the window you want to plot from is not in the WCS. You can read more about different coordinate systems here.
    C:> ED WORKING....

  8. #18
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2003-07
    Posts
    337
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Plot window randomly offset

    If you have a block Kop then you know all about it what scale it is, how big it is, you can get insertion point therefore you can work out Plot window. Then plot that window. Repeat as required.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 2012-03-02, 04:33 PM
  2. How Do I Plot PaperSpace View w/ NO Offset?
    By chillme1 in forum AutoCAD Plotting
    Replies: 2
    Last Post: 2009-01-14, 12:19 PM
  3. What is procedure for setting Plot Offset?
    By gpapp in forum VBA/COM Interop
    Replies: 5
    Last Post: 2008-01-10, 02:09 AM
  4. Setting plot window in plot preview
    By IanR in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 1
    Last Post: 2006-04-18, 07:51 PM
  5. WINDOW aSSEMBLY WITH OFFSET DOOR
    By jasontirone in forum ACA General
    Replies: 0
    Last Post: 2004-12-17, 03:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •