Results 1 to 3 of 3

Thread: Style correct but wrong font.

  1. #1
    Member
    Join Date
    2003-08
    Posts
    17
    Login to Give a bone
    0

    Default Style correct but wrong font.

    I am working on a drawing someone else started. i have run Check Standards and most is well.

    the problem is the Text style is correct including the height but the font is not. and the only way i have been able to correct it is to double click the text to edit and then click the hi-lighted style name on the ribbon and then it shows correctly.

    is there a way to change it all at once instead of selecting each item of text?

  2. #2
    Certified AUGI Addict cadtag's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Cairo - no, not Illinois
    Posts
    5,069
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Style correct but wrong font.

    at a guess, there's an over-ride applied to the mtext object. One option would be to Google for Stripmtext.lsp, load that and run it. A pretty useful tool to have in your toolbox anyway.

    An alternative (which may not work) would be to select everything, and in the properties dialog, use the pulldown to filter only Mtext. then change the style in the dialog to something else, click to apply, and then change the style back to what it is supposed to be.

  3. #3
    All AUGI, all the time
    Join Date
    2009-01
    Location
    B5
    Posts
    544
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Style correct but wrong font.

    You may not have the same font installed on your system.
    look to the build date of the font as well as the name.
    Fro me this can be resolved sometimes by a REGEN or REGENALL if an MTEXT does not update properly when changing Font styles

Similar Threads

  1. Arial font not printing correct size
    By KC.94373 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 1
    Last Post: 2010-09-22, 09:03 PM
  2. Text font shows wrong font - revit to blame?
    By jblack.150078 in forum AutoCAD General
    Replies: 0
    Last Post: 2007-10-10, 08:11 PM
  3. Text not displaying / using correct font file
    By michellewatkins in forum AutoCAD LT - General
    Replies: 3
    Last Post: 2006-11-21, 07:42 PM
  4. Load a custom linetype with correct font
    By martydavis in forum AutoCAD General
    Replies: 13
    Last Post: 2006-02-06, 10:10 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 2005-01-04, 07:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •