See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 4 of 4

Thread: Where are commands Extrim and Layiso in AutoCAD 2005

  1. #1
    100 Club jdcincy's Avatar
    Join Date
    2015-11
    Location
    Cincinnati, Ohio
    Posts
    167
    Login to Give a bone
    1

    Question Where are commands Extrim and Layiso in AutoCAD 2005

    I just got my AutoCad2005. Simple commands I used in 2000 and R14 are unknown commands in 2005. I need to find out what the new command names are in 2005.



    1. "extrim" (r14 and r2000 command); This command would allow you to quickly trim around text or any other object. I used it all the time but it is an unknown command in 2005. Any Ideal what 2005 might call this?



    2. "layiso" (r14 and r2000 command) this would isolate any layer I choose. Any Ideal what 2005 might call this?



    They are both really simple commands. If you know please post an answer or feel free to e-mail me directly. This has been really frustrating and I’m a bit embarrassed to have to ask. Thankyou for your help.
    John
    Cincinnati, OH

  2. #2
    Mod / Salary / SM Wanderer's Avatar
    Join Date
    2001-12
    Location
    St. Louis
    Posts
    5,342
    Login to Give a bone
    0

    Talking Re: Where are commands Extrim and Layiso in AutoCAD 2005

    Quote Originally Posted by jdevore


    They are both really simple commands. If you know please post an answer or feel free to e-mail me directly. This has been really frustrating and I’m a bit embarrassed to have to ask. Thankyou for your help.
    those are express tools. have you checked to see that they are properly loaded? (it is a separate install from acad)
    Melanie Stone
    @MistresDorkness

    ARCHIBUS, FMS/FMInteract and AutoCAD Expert (I use Revit and Tririga, too)
    Technical Editor
    not all those who wander are lost

  3. #3
    100 Club jdcincy's Avatar
    Join Date
    2015-11
    Location
    Cincinnati, Ohio
    Posts
    167
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Where are commands Extrim and Layiso in AutoCAD 2005

    Thank you so much. You are absolutely right. I overlooked the express tools when I put the software on my machine.
    John
    Cincinnati, OH

  4. #4
    Mod / Salary / SM Wanderer's Avatar
    Join Date
    2001-12
    Location
    St. Louis
    Posts
    5,342
    Login to Give a bone
    1

    Talking Re: Where are commands Extrim and Layiso in AutoCAD 2005

    Quote Originally Posted by jdevore
    Thank you so much. You are absolutely right. I overlooked the express tools when I put the software on my machine.
    whoo-hoo! I was actually right about something! ~happy dance~

    seriously, glad I could help, it's something everyone overlooks... have fun
    Melanie Stone
    @MistresDorkness

    ARCHIBUS, FMS/FMInteract and AutoCAD Expert (I use Revit and Tririga, too)
    Technical Editor
    not all those who wander are lost

Similar Threads

  1. Extrim command should be accessible through autocad modify menu
    By Wish List System in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2011-11-17, 10:58 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 2007-01-03, 05:09 PM
  3. AutoCAD 2005 - Losing commands, JIT debugging message appears
    By Richard McDonald in forum AutoCAD General
    Replies: 8
    Last Post: 2006-09-06, 03:07 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 2006-06-13, 03:03 PM
  5. Extrim command for AutoCAD 2005 ?
    By jdcincy in forum AutoCAD General
    Replies: 6
    Last Post: 2006-03-24, 05:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •